به گزارش خبرنگار مهر، رحمت صادقی بعد از ظهر شنبه در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی کردستان, اظهار داشت: ۲۴ درصد از این دانشجویان نیز در دانشگاه پیام نور, ۲۹ درصد دانشگاه ازاد و ۲۱ درصد نیز در سایر دانشگاه ها مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: می توان با توسعه فضاهای اموزشی و رفاهی دانشگاه کردستان میران پذیرش را بالا برد چرا که ظرفیت های اموزشی بالایی در این استان وجود دارد.
رئیس دانشگاه کردستان ادامه داد: به لحاظ بودجه نسبت به میانگین کشوری جزو استان های آخر هستیم و نسبت به استان های همجوار نیز پایین تر از تمام استان ها هستیم و به ازای هر نفر ۶۳ هزار تومان بودجه اموزشی دریافت می کنیم.
صادقی یادآور شد: ۱۳۸ میلیارد تومان کل اعتباری است که از سوی وزارت علوم به کردستان اختصاص می یابد که در مقایسه با سایر استان های همجوار اعتبار ناچیزی است.
وی بیان کرد: بودجه عمرانی دانشگاه کردستان نیز نمی تواند جوابگوی توسعه فضاهای اموزشی و خدمات رفاهی باشد و انتظار داریم سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این راستا نگاه ویژه ای به دانشگاه کردستان داشته باشد.
رئیس دانشگاه کردستان گفت: یکی از مهمترین مشکلاتی که در ساخت دانشگاه سقز نیز داریم تامین زمین است که زمین در محلی مشخص شده که امکان ساخت و ساز در آنجا وجود ندارد و هیچگونه امکانات رفاهی نیز فراهم نیست.