یزد ـ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد از وجود هزار طرح نیمه تمام صنعتی دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در یزد خبر داد و گفت: با تکمیل این واحدها برای ۳۲ هزار نفر شغل ایجاد می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا علمدار یزدی پیش از ظهر دوشنبه در نشستی خبری با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳ هزار و ۲۶۲ پروانه بهره برداری صنعتی در استان یزد فعال است، اظهار داشت: در طول بیش از چهار سال گذشته، هزار و ۵۰۰ پروانه کاغذی غیرفعال نیز حذف شد.

وی افزود: از سال ۹۲ تاکنون هزار و ۵۰۰ پروانه جدید صنعتی نیز صادر شده که میزان سرمایه گذاری انجام شده برای آنها ۱۲ هزار میلیارد تومان و میزان اشتغال اسمی آن ۱۰۰ هزار نفر است.

علمدار یزدی عنوان کرد: در پنج ماهه سال جاری میزان صدور پروانه صنعتی در یزد نسبت به مدت مشابه سال گذشته از افزایش ۱۰.۹ درصدی برخوردار بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰۰ نوع کالا در استان یزد تولید می شود، یادآور شد: یزد در زمینه تولید کاشی و سرامیک رتبه اول کشور، در زمینه تولیدات نساجی رتبه دوم و در زمینه تولید فولاد رتبه سوم را دارد ضمن اینکه درزمینه صنعت فولاد، شیشه و اسید فسفریک، زنجیره کامل از معدن تا محصول نهایی در استان یزد وجود دارد.

وی از وجود بیش از هزار طرح نیمه تمام صنعتی در استان یزد خبر داد و بیان کرد: این طرح ها بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و در صورتی که آماده بهره برداری شود، بیش از ۳۲ هزار نفر اشتغالزایی در استان خواهیم داشت.

علمدار یزدی با بیان اینکه در حاضر روزانه بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان یزد انجام می شود، از یزد به عنوان بهشت سرمایه گذاری ایران یاد کرد و افزود: تسریع در صدور مجوزها از اقداماتی است که در راستای بهبود وضعیت سرمایه گذاری در استان انجام شده و اکنون صدور مجوز یک روزه انجام می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری کارگروه تسهیل در استان یزد عنوان کرد: برای ۲ هزار و ۶۹۶ پرونده مطرح شده در کارگروه تسهیل، بیش از ۴ هزار مصوبه داشته ایم که بیشترین آمار مربوط به مسائل بانکی بوده است.

عملدار یزدی در مورد پروانه های معدنی نیز بیان کرد: در حال حاضر ۶۰۴ پروانه معدنی در یزد با ظرفیت تولید ۶۲ میلیون تن مواد معدنی و ذخیره یک میلیارد و ۹۰۴ میلیون تومان و سرمایه گذاری هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان صادر شده و بر این اساس یزد به عنوان دومین استان معدنی کشور شناخته می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بر اساس قانون جدید برنامه ششم توسعه، معادنی که در طبیعت ایجاد آسیب و صدمه می کنند، باید یک درصد از فروش خود را برای جبران این امر به استان پرداخت کنند، اظهار داشت: سهمی که برای استان یزد در این زمینه در نظر گرفته شده، ۲۷۸ میلیارد تومان است که این عدد در زمره درآمدهای سایر قرار گرفته و ۷۰ درصد درآمدهای این بخش را به خود اختصاص می دهد.

علمدار یزدی در مورد فعالیت اصناف استان یزد نیز اظهار داشت: ۴۴ هزار و ۴۶۱ واحد صنفی پروانه دار در استان یزد وجود دارد که ۱۱۱ هزار نفر در این اصناف مشغول به کار هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع توزیع شکر و گوشت قرمز تنظیم بازار در استان یزد عنوان کرد: در سال جاری هزار و ۷۷۱ تن انواع گوشت قرمز در ۱۱۰ فروشگاه توزیع شد است.

علمدار یزدی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد واحدهای صنعتی تعطیل شده در استان یزد بیان کرد: تعداد واحدهای تعطیل شده کمتر از انگشتان یک دست بوده است.