زنجان- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان، بر اهتمام به ظرفیت‌های مناطق روستایی استان در حوزه تولید تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام طهماسبی  شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که در تالار پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از موانعی که باعث دست‌یابی به کوتاه شدن فرآیندها در استان‌ها شده، متمرکز بودن اختیارات در وزارتخانه‌ها است، افزود: این تمرکز تصمیم‌گیری در وزارتخانه‌ها باعث شده است تا امکان کوتاه شدن فرآیندها در استان‌ها محقق نشود.

وی با تأکید بر اینکه در برهه کنونی باید اهتمام ویژه‌ای به ظرفیت‌های موجود در مناطق روستایی استان در حوزه تولید شود، تصریح کرد: یکی از انتظارات ما از دولت در برهه کنونی برای اینکه بتوانیم توان تولیدکنندگان را افزایش دهیم، این است که قیمت برخی از تولیدات روستایی را افزایش دهیم، البته این افزایش به‌گونه‌ای خواهد بود که تأثیری در نرخ تورم نداشته باشد.

طهماسبی با تأکید بر اینکه کنترل شدید نرخ ارز را باید ریشه مشکلات کشور دانست که در سال‌های گذشته اتفاق افتاده است، ادامه داد: اگر خواهان رونق تولید در برهه کنونی که با مشکلات عدیده اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنیم، هستیم، باید روند تأمین سرمایه در گردش به شکل مؤثر به واحدهای تولیدی اختصاص یابد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان در ادامه، غیرقابل‌پیش‌بینی بودن قیمت مواد اولیه و محصولات را یکی از مشکلات محیط کسب‌وکار در برهه کنونی اعلام کرد و افزود: متأسفانه در حال حاضر بین قانون حمایت از اشتغال روستایی با برنامه‌های توسعه استان، پیوند نامناسبی وجود دارد، لذا پیشنهاد ما این است که سهم‌ها بر اساس برنامه‌هایی که در کارگروه اشتغال انجام می‌گیرد، اختصاص یابد.

طهماسبی با اشاره به اینکه امروز بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط برای برطرف کردن مشکلات خود، خواهان اخذ تسهیلات هستند، خاطرنشان کرد: باید برای تولیدکنندگان بخش خصوصی مشوق‌هایی را در راستای ایجاد انگیزه برای فعالیت مؤثر در این عرصه در نظر بگیریم که یکی از این مشوق‌ها می‌تواند در حوزه مالیات و تأمین اجتماعی برای واحدهای تولیدی خوش‌حساب باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه، یکی از خواسته‌های کشاورزان را پرداخت به‌موقع بهای گندم عنوان کرد و گفت: در این زمینه توانسته‌ایم به ۵۹درصد از تعهدات خود عمل کنیم که مبلغ پرداخت‌شده در این چزمینه ۲۳۳ میلیارد تومان بوده است.

جواد تاراسی از سهم ۲۶.۵ درصدی سهم کشاورزی استان از تولید ناخالص داخلی خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه این میزان برای حوزه کشاورزی استان زنجان رقم خوبی است؛ چراکه این میزان در کشور ۱۲ درصد است.