داریوش قنبری نماینده ایلام از پاسخ لنکرانی وزیر بهداشت به سئوال خود مبنی بر علت نبود پزشک و تجهیزات پزشکی و عدم ساخت بیمارستان در این استان، قانع نشد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، کامران باقری لنکرانی به منظور پاسخ به سئوال داریوش قنبری نماینده ایلام در خصوص نبود پزشک و تجهیزات پزشکی وهمچنین عدم ساخت بیمارستان دراین استان در جلسه علنی امروز مجلس حضور یافت.

داریوش قنبری در طرح سوال خود با بیان اینکه" روحیه بی خیالی در وزارت بهداشت سلامت مردم را به خطر انداخته است"، به کمبودهای بهداشتی و درمانی این استان اشاره کرد و گفت: دستگاه MRI در استان ایلام وجود ندارد و تنها 4 تخت ICU در استان است وهر گاه پیشگیری در این زمینه انجام می شود مسئولان وزارت بهداشت صحبت های سال گذشته را مبنی براینکه کارهایی انجام شده و در حال خریداری دستگاه تجهیزات هستیم را بیان می کنند. این در حالی است که بیمارستان های شهر های  شیروان، چرداول و ایوان تجهیزات پزشکی ندارند.

قنبری خطاب به وزیر بهداشت گفت: چرا به رغم وعده هایی که در زمان کسب رای اعتماد از مجلس دادید حال به رفع مشکلات بهداشتی این استان محروم اقدام نمی کنید.

وی افزود: در حالی که شهر مهران پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران است و حدود 2 میلیون زائر سالانه از این شهر عبور می کنند ما اعلام می کنیم که می خواهیم در شهر کربلا بیمارستان دایر کنیم.

وزیر بهداشت در پاسخ به قنبری گفت: پیشرفت در بخش سلامت شاخص های خود را دارد و در طی 20 ماه گذشته شاهد رشد و ارتقای شاخص های بهداشتی در کشور هستیم. شاخص های بهداشتی در استان ایلام در بحث مرگ و میر مادران ونوزادان و پوشش واکسیناسیون ارتقاء یافته است.

وی به افزایش اعتبارات تملک دارایی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تاکید کرد و گفت در سال گذشته از مجموع اعتبارات متمرکز وزارت بهداشت، اعتبارات تملک دارایی این دستگاه 2 برابر افزایش یافته است.

لنکرانی گفت هم اکنون خرید یک دستگاه سی تی اسکن ، تجهیز بیش از 30 تخت ICU و خرید تخت های مراقبت ویژه نوزادان دردستور این وزارتخانه است.

وی درخصوص بحث ساخت بیمارستان در شهر کربلای عراق نیز خاطر نشان کرد: همه ما مدیون خون سید الشهدا هستیم اما ساخت بیمارستان در کربلا از برنامه های این وزارتخانه نیست و وزارت بهداشت برنامه ساخت بیمارستان در خارج از کشور را ندارد.

لنکرانی درادامه از عملکرد وزارت بهداشت در استان ایلام اشاره کرد و گفت: هم اکنون استقرار پزشک در مراکز بهداشتی ودرمانی روستایی استان ایلام حدود 90 درصد است این در حالی است که در گذشته 60 درصد بوده است.

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت تلاش دارد وضعیت بهداشتی درمانی استان ایلام به وضعیت شهری ارتقاء یابد.

بنا بر این گزارش، در پایان جلسه، قنبری از پاسخ وزیر بهداشت از توضیحات وی قانع نشد و سئوال برای بررسی بیشتر به کمیسیون تخصصی مربوطه ارجاع داده شد.