به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، شیرزاد کمالی اظهار داشت: با هدف بهرهوری در مصرف آب و تولید محصولات کشاورزی در محیطهای کنترل شده، توسعه گلخانه های سراوان در پنج ماه گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته است.
وی تاکید کرد: در سال جاری در طرح توسعه گلخانهها برای سراوان پنج هکتار در نظر گرفته شده بود.
مدیرجهاد کشاورزی سراوان ادامه داد: خوشبختانه از ابتدای سالجاری تاکنون اجرای ۲۰ هکتار گلخانه با مشارکت بخش خصوصی در بخشهای مرکزی و جالق شهرستان در حال اجراست که عملیات اجرایی ۱۰هکتار به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: شهرستان سراوان دارای ۴۵هکتار گلخانه با تولید سالیانه پنج هزار تن انواع محصولات گلخانهای است.
کمالی اظهار داشت: با توجه به چرخه تولید رسیدن این ۲۰ هکتار ظرفیت تولید گلخانههای سراوان به هفت هزار و ۲۰۰ تن افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: کشت گلخانهای عبور از کشاورزی سنتی به علمی است که صرفهجویی، اشتغالزایی، استفاده از حداقل زمین برای تولید، افزایش کارایی مصرف آب، افزایش تولید برنامه ریزی شده، قابلیت کنترل محصول و آفات، تولید و تنوع به صورت خارج از فصل، تنظیم برنامه کشت مطابق نیاز بازار از جمله مهمترین مزایای آن محسوب می شود.
مدیر جهادکشاورزی سراوان گفت: گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمهای، بادمجان، توت فرنگی و سبزیجات برگی عمده محصولات تولیدی گلخانههای این شهرستان هستند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سراوان یکی از مناطق بحرانی آب از سوی امور منابع آب سیستان و بلوچستان معرفی شده است کشت گلخانهای و اصلاح الگوی کشت می تواند نجات دهنده بخش کشاورزی این شهرستان باشد.