معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه ۱۴۰مرکز نیکوکاری در استان مشغول خدمت رسانی نیازمندان است، گفت:۱۴ هزار و ۶۴۷ نفر از نیازمندان از خدمات این مراکز بهره مند می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا شاهجانی با اشاره به اینکه ۱۰ مرکز نیکوکاری در مناطق مختلف استان تهران آماده افتتاح هستند، بیان کرد: تعداد این مراکز تا پایان امسال به ۳۴۶ مرکز می‌رسد که برخی از این مراکز در روستاها و برخی ویژه بانوان است.

وی به مراکر نیکوکاری ویژه بانوان اشاره و افزود: هم اکنون شش مرکز نیکوکاری با مدیریت بانوان در استان تهران فعالیت دارند که این مراکز در شهرستان های ورامین، شهر قدس، ملارد و در تهران در ادارات کمیته امداد مناطق ۴، ۸ و ۱۲ قرار دارند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان تهران هدف از راه‌اندازی مراکز نیکوکاری شناسایی نیازمندان و متمکنین هر محله و برآوردن نیازها و مشکلات فقرا توسط افراد توانمند بیان کرد و گفت: هم اکنون سه مرکز نیکوکاری روستایی نیز در شهر ستان های فیروزکوه، دماوند، و پاکدشت مشغول ارائه خدمت به نیازمندان هستند.

شاهجانی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری در زمینه‌های مختلف بهداشتی، درمانی، رفاهی، آموزشی، تجهیزاتی، کمک هزینه خرید جهیزیه و مالی به نیازمندان خدمات ارائه می‌دهند، افزود: این مراکز توسط مردم اداره می‌شوند و به صورت محله محور با هدف نهادینه سازی فرهنگ احسان و نیکوکاری فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ۱۴ هزار و ۶۴۷ نیازمند در استان از ابتدای سال جاری تا کنون از خدمات مراکز نیکوکاری بهره مند شدند، بیان کرد: مردم نوع دوست و خیر استان تهران از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۰ میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان برای امور نیازمندان به مراکز نیکوکاری کمک کردند.

شاهجانی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری با محوریت مساجد در محله‌ها فرهنگ نوع دوستی را گسترش می‌دهند، تاکید کرد: در مراکز نیکوکاری اطلاعات نیازمندان و نیکوکاران محرمانه هستند و کمک‌های جمع‌آوری شده دراین مراکز با حفظ عزت نفس و کرامت نیازمندان بدون بروکراسی اداری بین آن‌ها توزیع می‌شود.