به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا غریبی عصر شنبه در اختتامیه اولین جشنواره استانی جنگنامه خوانی و نقالی اظهار داشت: این گونه برنامهها که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را به همراه دارد زبان گویای هنر است و هنرمندان به استمرار آن در سطح استان اهتمام ویژهای داشته باشند.
دبیر کنگره سرداران و ۲۰۰۰ شهید استان بوشهر با بیان اینکه رئیس حوزه هنری استان بوشهر خود نیز مسئول کمیته فرهنگی و هنری این کنگره است بیان کرد: شمشیر هنر برندهترین شمشیر فرهنگی است. باید هنرمندان را که در این عرصه، در راستای اهداف و آرمانهای شهدای انقلاب و دفاع مقدس فعالیت دارند، قدر بدانیم.
وی افزود: شهدایی که رفتند تا انقلاب اسلامی و عزت آن حفظ شود و با اهدا خون خود درخت تنومند انقلاب اسلامی را که امروز افتخار همه مردم مسلمان و همه مظلومین عالم است حفظ کنند.
غریبی با اشاره به اهداف جامعه و حضور کنگره شهدای استان بوشهر در جمع هنرمندان گفت: در دی ماه امسال استان بوشهر میزبان کنگره سرداران و ۲۰۰۰ شهید استان است و یکی از بزرگترین و پرنفوذترین عرصه دفاع از انقلاب اسلامی حوزه هنر است.
وی با اشاره به موضوعات نقالی همچون شهادت، مدح حضرت علی (ع) و حماسه سازان استان گفت: زبانی که نقالی خوانی در قالب هنر دارد به مراتب بهتر از زبان ما به نسل نوجوان و جوان انتقال پیدا میکند.
شهردار سعدآباد با بیان اینکه سعدآباد یکی از با سابقهترین شهرها در حوزه فرهنگ و هنر است عنوان کرد: در شهر سعدآباد هنرمندان زیادی در عرصه جنگنامه خوانی و نقالی و سایر رشتهها فعالیت دارند و مقامهای خوبی را در سطح استان و کشور کسب کرده اند.
ابوالقاسم شریفی با اشاره به برگزاری این جشنواره به یاد حماسه سازان و نام آوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس شهر سعدآباد افزود: سعدآباد در حوزه ایثار و شهادت طلبی سه شهید والامقام، در دوازدهم دی ماه سال ۱۳۵۷ تقدیم انقلاب کرده که از افتخارات این شهر است.