به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، در این مراسم که با امضای تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه علم و صنعت ایران و شهرداری تهران همراه بود از برگزیدگان دومین چالش نوآوری تهران هوشمند (هکاتون) تقدیر شد.
محمد فرجود مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران در این مراسم با اشاره به سیاستهای شهرداری تهران در تعامل با زیست بوم نوآوری کشور و خودداری از تصدی گری گفت: شهرداری باید زمینه ساز توسعه سریع نوآوری در شهر باشد.
وی افزود: ایجاد محل استقرار برای کسب و کارهای نوآور به صورت هدفمند و با یک سیستم واحد و پشتیبانی یکسان، ارائه داده ها در قالب API و ایجاد درگاه سرویس دهی داده ای و ارائه نیازهای شهری و باز کردن بازار شهر و شهرداری به روی کسب و کارهای نوین از جمله اقدمات شهرداری تهران است که به تازگی انجام شده است.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران گفت: در راستای دستورالعملهای مختلف موجود با رویکرد کسب و کارهای نوین، به زودی لایحه حمایت از نوآوریهای شهری تصویب خواهد شد تا در قالب آن چارچوبهای تعاملات شهرداری با زیست بوم نوآوری مشخص شود. این مسئله نه تنها برای رونق کسب و کارهای نوآور مفید است، بلکه موجب حرکت شهرداری به سمت تحول درونی خواهد شد.
تورج محمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت نیز در این رویداد، دانشگاه علم و صنعت را قطب علمی و توسعه ای مهمی در شرق تهران دانست و با تاکید بر گسترش روابط در حوزه هوشمندسازی شهری با سازمان فاوای شهرداری تهران گفت: یکی از اهداف دانشگاه علم و صنعت، توسعه نوآوریها بیرون از این مرکز است.
محمدی گفت: ما سابقه ای طولانی در فعالیتهای حوزه هوشمندسازی داریم اما امیدواریم با امضای این تفاهمنامه، فعالیتهای خود را در زمینه نوآوریهای شهری گسترش دهیم.
در این مراسم، تفاهمنامه همکاری های مشترک میان دو مجموعه به امضای مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران و نماینده دانشگاه علم و صنعت رسید.
در چالش نوآوری تهران هوشمند ۱۸ تیم نوآور به رقابت پرداخته بودند که ۳ تیم استارتآپی به مقامهای اول تا سوم رسیدند و تجلیل شدند.