قم - استاندار قم گفت: باید از ظرفیت‌های کارگروه زیربنایی استفاده و برای آن ۳ گروه کاری شود هم‌چنین با عضویت نهادهای مردم نهاد از بانوان صاحب نظر در این کارگروه استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست غروب چهارشنبه در نخستین جلسه کارگروه امور زیربنایی استان قم که در سالن امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد، گفت: در اجرای قوانین و دستورالعمل‌ها در امور برنامه و بودجه برای هماهنگی و نظارت مدیریت و توسعه سرمایه‌گذاری اختیارات استان‌ها افزایش یافته است و طبق مصوبه هیئت دولت ۱۲ کارگروه تخصصی شورای برنامه‌ریزی استان‌ها به ۴ گروه تخصصی، آمایش و محیط زیست، زیربنایی و امور شهری هم‌چنین توسعه روستایی و عشایری ادغام شده است.

به گفته وی، در هر طرح و آیین‌نامه‌ای نقاط ضعف و قوتی وجود دارد باید برای بهره‌گیری بهتر از این کارگروه ۳ گروه کاری انتخاب شود؛ هم‌چنین در هر کدام از این گروه‌های کاری از سمن‌ها و نهادهای مردم نهاد با بهره‌گیری از بانوان صاحب نظر استفاده شود.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید در ادغام این کارگروه‌ها از دستگاه‌هایی مانند جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و امور روستایی استانداری برای توسعه روستاها و هم‌چنین از ظرفیت دستگاه‌های مسکن و شهرسازی و معاونت امور عمرانی در کارگروه امور زیربنایی و شهری و از محیط زیست برای کارگروه آمایش و محیط زیست استفاده کرد.

وی افزود: مسئولیت این کارگروه‌ها زیر نظر معاونت عمرانی است تا با انسجام و برنامه‌ریزی کلی برای توسعه شهری و روستایی برنامه‌ریزی مطلوب‌تر و مصوبات بهتری در جلسات این کارگروه تصویب شود.

لزوم بهره‌مندی روستای ییلاقی اسماعیل آباد از نعمت گاز شهری

معاون امور عمرانی استانداری قم نیز در ادامه این جلسه با اشاره به سرشماری جمعیت که هر ۵ سال یک بار رخ می‌دهد، گفت: روستاهای ییلاقی از جمله روستای جعفرآباد که در گرمای تابستان میزبان مردم قم و زائران است باید از نعمت گاز شهری بهره‌مند باشد ولی با توجه به آخرین سرشماری که ۲۰ خانوار در این روستا سرشماری شده است نمی‌توانند از گاز شهری استفاده کنند.

محسن بهشتی افزود: باید با توجه به جمعیت شناور و ضریبی جمعیت این روستا و بهره‌مندی آن از طرح‌های هادی این روستا از نعمت گازرسانی شهری استفاده کنند و اگر این روستاها انشعاب آب و برق و یا گاز نداشته باشند با مهاجرت معکوس روبرو شده و به شهر قم مهاجرت خواهند کرد.

وی در ادامه با اشاره به مصوبه ایجاد یک کارگاه چوب در محدوده مجموعه دارالحدیث قم بیان کرد: این محدوده قابلیت کشاورزی ندارد با توجه به نزدیکی به کوره‌های آجرپزی متروکه شهر قم که آسیب‌هایی به دنبال داشته است با تغییر کاربری آن‌ها و تبدیل به کارگاه ضمن ایجاد فرضت اشتغال مناسب از گرد و خاک هم جلوگیری خواهد کرد.