به گزارش خبرگزاری مهر، سعید خال پس از افتتاح پروژه های ستاد مدیریت بحران، مجموعه ورزشی و مرکز کنترل ترافیک سازمان بهشت زهرا (س)، اظهار داشت: سازمان بهشت زهرا(س) سازمان خدمات رسان و بدون تعطیلی است که واجب کفایی مردم را انجام می دهد و روزانه ۱۷۰ متوفی را پذیرش می کند و در طول سال حدود ۶۰ هزار نفر وارد سازمان می شوند. این رقم یک ششم تعداد متوفیان کل کشور در طول سال را شامل می شود.
وی افزود: ناوگان حمل متوفی درون شهری سازمان بهشت زهرا (س) حدود ۵ میلیون کیلومتر ماموریت و ناوگان حمل برون شهری حدود ۹ میلیون کیلومتر ماموریت انجام می دهد.
خال اظهار داشت: روزانه ۲۵۰ هزار تماس با سازمان برقرار و ۳۵۰ مراسم و ۱۲۶ هزار مراسم در طول سال در سازمان بهشت زهرا (س) برگزار می شود.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) با بیان اینکه بر اساس تاکیدات شهردار تهران استراتژی اول ما ارتقای کیفیت خدمات بوده است، عنوان کرد: بهکارگیری طرح مباشر، تغییر الگوی دفن و شن ریزی قبور از دیگر اقدامات ما در سازمان بوده است.
وی ادامه داد: از آنجا که حدود ۳ تا ۵ میلیون نفر شب جمعه آخر سال به بهشتزهرا(س) مراجعه میکنند تصمیم گرفته شد که یک مرکز کنترل ترافیک مجهز در سازمان راه اندازی شود. امروز بزرگ ترین پروژه هوشمند سازی در تاریخ سازمان بهشت زهرا(س) را خواهیم داشت و تمام ۵۸۴ هکتار مساحت سازمان زیر نظر نظارت تصویری ما خواهد رفت. همچنین سیستم ترددشمار راه اندازی شده و تمام عبور و مرور از ورودی و خروجی بهشتزهرا (س) کنترل میشود. برای اولین بار در تاریخ ۴۹ ساله سازمان بهشت زهرا(س) شماره تلفن ۴ رقمی ۱۵۳۰ برای استفاده مردم در نظر گرفته شده و پایانه آمبولانسهای سازمان در مرکز چهارراه ولیعصر(عج) آماده می شود.
خال با بیان اینکه در طول سال موظف به ساخت ۲۵ هزار قبر هستیم، گفت: بخش دیگر کار ما بر اساس دستور شهردار تهران، توجه ویژه به شهدای گرانقدر و حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) بوده و در این مدت رونمایی از یادمان شهید حججی، شهید آوینی و شهید صیاد شیرازی را داشتیم. عطرافشانی و غبارروبی مزار شهیدان، تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم، اعزام فرزندان شهدای مدافع حرم به مشهد مقدس، تجلیل از مادران شهدا و شهدای اقلیت و ساخت ایستگاههای صلواتی در قطعات شهدا از دیگر اقدامات ما در سازمان بهشتزهرا (س) بوده است.
وی در پایان صحبتهای خود با بیان اینکه ما در سازمان بهشتزهرا(س) صرفا به خدمات رسانی و انجام کارهای فیزیکی توجه نکردیم، عنوان کرد: سعی کردیم «مرگ اندیشی»٬ «مرگ باوری» و «مرگ آگاهی» را در مردم تقویت کنیم، چرا که هرچه مردم نسبت به مقوله مرگ بیشتر آگاهی پیدا کنند و بهتر و اخلاقی تر زندگی می کنند.