کرمانشاه- مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه فعالیت‌های گروه‌های جهادی در این استان را تشریح کرد.

حسین قبادی بصیر در گفتگو با خبرنگار مهر، گروه های جهادی استان کرمانشاه را گروه های بسیار توانمندی دانست و اظهار داشت: برخی از گروه های ما در حال حاضر به گروه های بزرگتری تبدیل شده اند و فعالیت های زیادی انجام می دهند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه افزود: توانمندی برخی از گروه های جهادی ما به حدی است که حتی شاید از برخی از دستگاه های دولتی که متولی کار بوده، جلوتر هستند.

فعالیت  ۶ گروه جهادی در حوزه های توانمندسازی و اشتغالزایی

وی تصریح کرد: ما هم اکنون ۵ تا ۶ گروه جهادی در استان داریم که گروه های جهادی ویژه هستند و در اکثر حوزه ها فعالیت می کنند.

قبادی بصیر ادامه داد: از جمله گروه های جهادی مذکور می توان به گروه جهادی خشت های مهربانی، گروه جهادی وصال و گروه جهادی منادیان رحمت اشاره کرد.

این مسئول گفت: گروه های جهادی مذکور، گروه هایی هستند که در حوزه اشتغال و ایجاد شغل برای افراد نیازمند با استفاده از کمک و ظرفیت خیرین، فعالیت های بسیار خوب و موثری دارند.

ایجاد ۳۰ واحد مسکونی برای محرومین توسط گروه های جهادی

وی تصریح کرد: برای مثال گروه جهادی خشت های مهربانی ما توانستند برای کمک به محرومین و ایجاد بیش از ۳۰ واحد مسکونی  طی دو تا سه سال گذشته از خیرین کمک جمع کنند و پلی بین خیرین و محرومین باشند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: همچنین گروه جهادی وصال و گروه جهادی منادیان رحمت نیز به صورت بسیار گسترده در حوزه توانمندسازی و اشتغال فعالیت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: مجموعا ۳۳۰ گروه شناسنامه دار در استان کرمانشاه داریم و گروه های دیگر ما نیز در حوزه های مختلف به ویژه عمران و فرهنگی، فعالیت دارند.

قبادی بصیر افزود: جغرافیای مشخصی برای این گروه ها مشخص شده که خود آنها این جغرافیا را انتخاب کرده اند و در این حوزه جغرافیایی خدمات محرومیت زدایی فراوانی ارائه می کنند.

این مسئول تصریح کرد: این گروه ها در حاشیه شهرها و مناطق محروم استان فعالیت می کنند و پیگیر مشکلات مردم این مناطق و جذب کمک از طریق خیرین برای آنها هستند.

گروه های جهادی از فرصت هایی چون تعطیلات نوروز و تابستان برای محرومیت زدایی استفاده می کنند

وی گفت: فعالیت های این گروه ها به صورت فعالیت های جاری است و در طول سال و هر زمانی که فرصتی پیدا کنند چون ایام نوروز و ایام تعطیلات تابستان  به فعالیت های محرومیت زدایی می پردازند.

قبادی بصیر، شاکله گروه های جهادی را دانشجویان و دانش آموزان دانست و افزود: البته ما در بین اقشار دیگر نیز گروه های جهادی داریم و اینها در فرصت های تعطیلی و فراغتی که دارند و به صورت مستمر در آن حوزه جغرافیایی که برایشان مشخص شده است و خودشان مشخص کرده اند، به فعالیت جهادی شان می پردازند.

فعالیت گروه های جهادی در ۲۴ حوزه/برگزاری اردوهای جهادی سلامت

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه یادآور شد: گروه های جهادی هم اکنون در ۲۴ حوزه  و تمام شهرستان های ما فعالیت و خدمات رسانی می کنند.

قبادی بصیر، برگزاری اردوهای جهادی سلامت را از دیگر فعالیت‌های این گروه ها طی سالهای اخیر برشمرد و گفت: این اردوها یکی از محورهای بسیار پرجاذبه، پرطرفدار و محرومیت زدا است و در حوزه خدمات درمانی به مناطق محروم برگزار می شود.

وی افزود: در این حوزه تاکنون بیش از ۲۰۰۰ تیم پزشکی سلامت به مناطق محروم استان کرمانشاه از جمله حاشیه شهرها و روستاهای محروم استان اعزام  و ۲۸ بیمارستان صحرایی نیز در این مناطق برپا شده است.

این مسئول از ویزیت رایگان بیش از ۲۰۰ هزار نفر از مردم مناطق محروم استان در قالب اردوهای سلامت خبر داد و گفت: بیش از ۱۱۶۰ جراحی در بیمارستان های صحرایی برپا شده  در این مناطق انجام شده و قریب به ۲۰۰۰ نفر هم بستری شده اند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه تاکید کرد: این خدمات توسط گروه های جهادی سلامت محور و پزشکان متعهد بسیجی داخل و خارج استان ارائه شده است.

قبادی بصیر یادآور شد: همین مرداد ماه امسال بود که یک گروه جهادی بسیار بزرگ در حوزه سلامت به استان کرمانشاه آمدند و در منطقه سرفیروز آباد مستقر شدند.

وی افزود: این گروه جهادی بیش از ۱۸۰ نفر کادر درمانی از تمام تخصص ها داشتند و امکانات مورد نیاز از رادیولوژی و سونوگرافی تا آزمایشگاه و...را نیز با خود به استان آورده بودند و به مدت یک هفته  در منطقه سرفیروز آباد خدمات هدفمندی را به بیش از ۵۰۰۰ نفر ارائه کردند.

برپایی ۱۵ موکب توسط جهادگران بسیجی برای خدمت به زائران حسینی

قبادی بصیر با اشاره به خدمات رسانی موکب های برپا شده توسط جهادگران بسیجی طی این ایام و به عنوان دیگر خدمات این گروه ها، بیان داشت: ۱۵ موکب از مسیر ورودی کرمانشاه تا مرز خسروی توسط  ۱۵گروه جهادی برپا شده که به زائران خدمات رسانی می کنند.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین ترتیبی اتخاذ شده که روزانه بیش از ۵۰ هزار پرس غذا در سه وعده صبحانه، ناهار و شام بین زائران توزیع شود.

وی ادامه داد: علاوه بر این موکب ها  در قصر شیرین(مرز خسروی)  نیز یک موکب بزرگ از سوی بسیج سازندگی ایجاد شده که  ۵ هزار نفر ظرفیت اسکان شبانه برای زائران دارد.

قبادی با بیان اینکه سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه نیز آماده اسکان زائران اربعین است، گفت: جایگاه اسکان که برای راهیان نور تجهیز می شود، آماده اسکان دو هزار زائر اربعین را دارد.