یاسوج- معاون وزارت راه وشهرسازی گفت: در حال حاضر پروژه های عمرانی کهگیلویه و بویراحمد در حوزه راه و شهرسازی بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عبوری ظهر شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: در راستای اجرای پروژه جاده دهدشت - پاتاوه تاکنون بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی با بیان اینکه باید با تکیه بر اقتصاد مقاومتی مشکلات و مسائل را رفع کنیم، گفت: پروژه های بزرگی در حوزه راه و شهرسازی در این استان در حال اجراست و باید در راستای اجرای پروژه ها تمام توان خود را به کار گیریم.

عبوری افزود: گستردگی حوزه وزارت راه و شهرسازی بر کسی پوشیده نیست و حجم عملیات و خدماتی که این وزارتخانه زیربنایی برای خدمت رسانی به مردم فهیم و شریف کشور در دست دارد نیز مشخص است.

وی تصریح کرد: در این استان نیز پروژه های عمرانی مطلوبی در حوزه راه و شهرسازی در حال اجراست.

معاون راه وشهرسازی با بیان اینکه نقش این استان در تامین اعتبارات ملی بین ۱۷ تا ۲۵ درصد از تامین انرژی عظیم نفت و گاز است، گفت: افزایش چند صد درصدی اعتبارات در استان نشان از پیگیری درست و شناخت عمیق از مسائل و مشکلات استان توسط نمایندگان مردم استان در مجلس دارد.

وی افزود: این استان به واسطه  مواهب الهی و طبیعی، چهار فصل بودن، داشتن درصد زیادی از جنگلهای ایران و داشتن رودخانه های بسیار و پر آب بودن باید گردشگری را مبنای توسعه قرار دهد.

عبوری مهمترین مشکل امروز جوانان در این استان را بیکاری و مشکل اشتغال عنوان کرد و گفت: باید ببینیم در برنامه و سند بالا دستی یا برنامه توسعه ششم و چشم انداز ۱۴۰۴ در راستای توسعه استان چه چیزی تعریف شده است.

وی افزود: همه اقدامات در احداث و ایجاد راهها و شبکه های زیر ساخت در این استان باید در راستای سند توسعه و بر اساس چشم انداز توسعه گردشگری که محور، این استان است انجام شود.

عبوری تصریح کرد:  از مسئولان استان تقاضا دارم که حتما برای مدیران در وزارت راه و شهرسازی که مستقر در استان هستند، انتظارات مشخص کنند زیرا تعیین و تبیین انتظارات از سوی مسئولان، می تواند یک کار برنامه محور را در راستای خدمت رسانی سریعتر به مردم به سرانجام برساند.

وی افزود: متاسفانه آمار بیکاری در این استان نزدیک به ۱۲ درصد است و اعتقاد من بر این است که اگر برنامه ریزی و انتظارات به درستی تبیین شود و توسعه این استان بر مبنای توسعه گردشگری شکل  بگیرد مردم دیگر دغدغه اشتغال نخواهند داشت.

معاون راه و شهرسازی کشور اظهار داشت: هر چقدر هم که دستگاههای اداری و اجرایی جوانان را به کار گیرند و اگر همه دستگاهها هم بسیج شوند، نمی توانند درصدی از حجم زیاد بیکاری را کم کنند، اما می توانند با برنامه ریزی صحیح بر مبنای توسعه گردشگری در این استان این دغدغه را کاهش دهند.

عبوری افزود:  از نمایندگان مردم که به خوبی در مجلس فعالیت می کنند و فعالیتهایشان در مجلس اثر گذار است نیز تقاضا دارم که بخش توسعه گردشگری را در این استان جدی بگیرند و مدیران زیر محموعه راه و شهرسازی مکلف هستند تمام انتظارتی که در این بخش نوشته و ابلاغ می شوند را به صورت ۱۰۰ درصد انجام دهند.