بیرجند-مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با بیان اینکه احداث مدرسه اوتیسم در مرکز استان یکی از نیازهای جدی استان است، گفت: تأمین تجهیزات مدارس استثنایی نیازمند توجه مرکز است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بیکی صبح دوشنبه در مراسم بهره برداری از مدرسه شش کلاسه استثنایی بیرجند اظهار داشت: یکی از منابع مطمئن در سازمان نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس منابع نهادها و خیرین بوده که در اتمام پروژه های نیمه تمام این سازمان نقش زیادی داشته اند.

وی با اشاره به اینکه در مهرماه ۱۸۰ کلاس جدید تحویل آموزش و پرورش استان داده شده است، بیان کرد: از این رقم ۷۷ درصد توسط خیران ساخته شده و بیش از ۴۰ درصد اعتبارات آن نیز توسط خیران و مردم تامین شده است.

جذب ۱۷ میلیارد تومان از تعهدات خیران مدرسه ساز

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال گذشته میزان تعهدات خیران ۲۱ میلیارد تومان بود، بیان کرد: از این رقم تاکنون ۱۷ میلیارد تومان تعهد اخذ شد.

بیکی با بیان اینکه با همکاری و همراهی خیران در حال حاضر پروژه نیمه تمام بدون اعتبار در استان نداریم، افزود: این مدرسه پنجمین پروژه ای است که با همراهی بانک ملی در استان ساخته شده است.

وی همچنین از حذف مدارس خشت و گلی در استان خبر داد و گفت: انتظار داریم برای مدارس استثنایی کمک بیشتری از سوی مرکز انجام شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با بیان اینکه احداث مدرسه اوتیسم در مرکز استان یکی از نیازهای جدی  است، بیان کرد: علاوه بر این برای تأمین تجهیزات مورد نیاز مدارس استثنایی به کمک های اعتباری مرکز نیاز داریم.