به گزارش خبرنگار مهر، یونس محمودی ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه رفع موانع تولید شهرستان املش با اشاره به اینکه این شهرستان ظرفیت های بسیاری دارد، اظهار کرد: باید با همدلی و همکاری توانمندی های شهرستان املش را به بالفعل تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه املش دارای بیش از ۴۳ هزار ۲۲۵ نفر است، افزود: شهرستان املش در حوزه کشاورزی و گردشگری ظرفیتهای بسیاری دارد که می تواند زمینه رونق و توسعه اقتصادی را برای این شهرستان به دنبال داشته باشد.
فرماندار املش با اشاره به اینکه این شهرستان فاقد شهرک صنعتی و دارای دو ناحیه صنعتی تعریف شده در استان و کشور که برخی در حال کسب پروانه و مابقی نیز در مشغول به فعالیت هستند، گفت: امیدواریم با حمایتهای استانی با الحاق منابع طبیعی شاهد احداث و رونق تولید در حوزه شهرکها باشیم.
وی با بیان اینکه در شهرستان املش از مجموع ۱۲۷ واحد دارای پروانه بهرهبرداری ۸۶ واحد با اشتغالزایی برای ۵۳۳ نفر مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: ۱۱ واحد ایجادی با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی و اشتغال ۹۱ نفر و هشت واحد جواز طرح توسعه با اشتغال ۴۶ نفر در شهرستان در حال طی کردن مراحل اداری هستند.
محمودی ادامه داد: ۳۵ میلیادر ریال تسهیلات به متقاضیان در شهرستان املش در حوزه تولید و صنعت پرداخت شده است.
وی با اشاره به تسهیلات مشاعل خانگی، افزود: تاکنون ۵۹۰ میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی به متقاضیان پرداخت شده است و ۵۱ نفر به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
فرماندار املش با بیان اینکه سه میلیارد تومان سهم ابلاغی شهرستان املش در سامانه کارا بود که با تلاش های انجام شده و حمایت مسئولان این میزان به ۹ میلیارد تومان افزایش یافته است، ادامه داد: در مجموع ۳۱۶ فقره پرنده رسمی با اشتغال ۳۹۶ نفر با تسهیلات ۹ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال پرداخت شده است.
وی با اشاره به امعرفی ۲۴ طرح بومگردی به بانک ها برای دریافت تسهیلات، گفت: از این تعداد ۱۷ طرح احداثی و مابقی ترمیمی است که برای آن ۶۱ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت می شود.
محمودی در ادامه با بیان اینکه املش رتبه دوم تولید مرکبات و فندق را دارد، اظهار کرد: شهرستان املش در زمینه تولید چای و گیاهان داوریی نیز از جایگاه خوبی در استان برخوردار هستند.
وی با اشار ه به برنامه اشتغال زایی در حوزه کشاورزی، گفت: ۲۲۶ نفر برای دریافت ۴ میلیارد و ۹۸۹ میلیون تومان تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شده اند.