شیراز- مرحله استانی بیست و دومین جشنواره قصه گویی با معرفی برگزیدگان راه یافته به جشنواره منطقه ای به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین اختتامیه جشنواره استانی بیست و دومین جشنواره قصه گویی صبح سه شنبه در اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با معرفی برگزیدگان راه یافته به جشنواره منطقه ای برگزار شد.

در این مراسم که با حضور ابوالقاسم فقیری، داستان نویس و قصه گوی شیرازی، رئیس حوزه هنری فارس و مسئولان فرهنگی و آموزش و پرورش استان برگزار شد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس، گفت: در این دو روز شاهد رقابتی تنگاتنگ میان قصه گویان در گروه های سنی مختلفی بودیم.

زهرا افتخاری در ادامه اظهار کرد: از نخستین بارقه های پدیداری داستان ها در صحنه تاریخ تا پیدایش سندبادنامه ها و منضومه های غنایی داستانی فارس، داستان گویی به عنوان پدیده ای هم آوا نقشی در خور توجه در پرورش داشته است، مگر این نیست که خاطره ها و آرزوها با قصه ها پیوند می خورند.

وی ادامه داد: گویی داستان ها و قصه ها آوایمان را در وسعتی سبز می پرورانند و می رویانند آنچه را که شدنی است، آنجا که پیوند میان کلمه، تفکر، اندیشه و قلم برقرار می شود هنگامه داستان نویسی و قصه گویی است.

مدیرکل کانون پرورش فارس، گفت: در هجوم فرهنگ های مهاجر و مهاجم، قصه گویان هستند که می توانند به پاسداری فرهنگ بپردازند و میان فرهنگ دیروز و امروز پلی خلاقانه بزنند.

به گفته افتخاری، اتفاق تازه جشنواره امسال استفاده از ارزیابان و داوران بخش نوجوان بود که با تعهد و تخصص به داوری قصه ها پرداختند.

وی اضافه کرد: با حضور نوجوانان قصه گو که با حس شادابی و سرزندگی با خلاقیت و نوآوری رقابتی سالم را به تصویر کشیدند از ویژگی های این دوره جشنواره استانی قصه گویی بود.

افتخاری، تاکید کرد: در این جشنواره محتوای قصه ها با مهارت های زندگی پرورش یافت و با دید مثبت به فرایند بیست و سوم نزدیک شدند.

به گفته مدیرکل کانون پرورش فکری فارس، ۲۶۰ نفر از قصه گویان این دوره جشنواره از پدربزرگ ها و مادربزرگ هایی بودند که داستان های شیرین محلی و بومی را در سینه خویش حفظ و نگهداری می کنند.

در ادامه ایران امیری، مادربزرگ قصه گو از شهر آباده به گفتن قصه ای بومی با عنوان «نمکی» پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، در مرحله استانی بیست و دومین جشنواره قصه گویی استان فارس ۵۷ قصه گو به رقابت پرداختند.