به گزارش خبرنگار مهر، محمد نعیمی بعدازظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: روند ورود نیروهای غیرتخصصی و غیر لازم به دانشگاه علوم پزشکی گلستان از ۱۰ سال گذشته آغاز شده و هم اکنون با چالش در این حوزه مواجه هستیم.
وی با اشاره به اینکه ورود این نیروهای تخصصی که در همه شهرستان ها اتفاق افتاده است، افزود: این افراد عموما به عنوان کار در بخش خدمات وارد مجموعه شده اند با فشار عوامل بیرونی و غیرمرتبط بیمارستانی بعدها به عنوان منشی و حسابدار و ... مشغول فعالیت شده اند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۶ حدود هزار و ۸۰۰ نیروی غیرتخصصی مازاد جذب شده اند و ۸۰۰ نیروی تخصصی به ویژه پرستار کم داریم اما چون نمی توانیم حقوق پرداخت کنیم امکان جذب هم نداریم.
وی با بیان اینکه ۱۶۰ تا ۱۷۰ میلیارد تومان از درآمدهای اختصاصی برای پرداخت نیروهای مازاد مصرف می شود، تاکید کرد: اگر روند جذب نیرو در استان درست بود با این چالش مواجه نبودیم و دانشگاه را گران اداره نمی کردیم.
نعیمی با تاکید بر اینکه دانشگاه نسبت به پرداخت بدهی پرسنل حساس است، تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون ۶ کارانه و دو اضافه کار برای کارکنان بیمارستانی در گلستان پرداخت شده اما برخی ناجوانمردانه تخریب می کنند که کارانه و اضافه کار پرداخت نمی شود و حتی تا به حال چند مورد در این خصوص به شورای تامین استان پاسخ داده ایم.
وی خاطرنشان کرد: تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان؛ در شرایطی دانشگاه را سه سال قبل تحویل گرفت که با وجود اعتبار خوب طرح تحول سلامت، مالیات سال ۹۴ پرداخت نشده بود و محرومیت مطب هیئت علمی ۱۹ ماه، پرداخت مبتنی بر عملکرد ۱۴ ماه و کارانه ۹ ماه تاخیر داشت.