بندرعباس - معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان گفت: در جامعه ای که بیرق حکومت اسلامی بر آن برافراشته شده نباید فقر وجود داشته باشد و در این راستا باید نهضت مبارزه با فقر به راه بیافتد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید ناجی بعدازظهر چهارشنبه درآئین جشن عاطفه های استان هرمزگان که به صورت نمادین در دبیرستان دوره دوم دانشگاه بندرعباس برگزارشد، اظهارداشت: از دو منظر می توان به فلسفه وجودی این برنامه جشن عاطفه ها نگاه کرد که جنبه اول جنبه فردی است که به فضایل انسانی اشاره دارد و کمک به هم نوع و انسانیت ازجمله مسائل اخلاقی هست که دردین اسلام تأکید فراوانی به آن شده است. 

وی جنبه دوم را تأکید آموزه های دینی عنوان کرد و گفت: توجه به همسایه، فامیل و دوستان دردین الهی اسلام،آموزه هایی هستند که در راستای برچیده شدن فقردر جامعه و کاهش تبعات اجتماعی آن دلالت دارد.

ناجی ادامه داد: به رغم تأکیدات فراوان دین برضرورت انفاق و دستگیری ازهم نوع، ولی نتوانسته ایم به طور کامل به این مهم دینی دست پیدا کنیم و برای تحقق آن باید تلاش کنیم تا این فرضیه اجتماعی و واجب دینی با جدیدیت دنبال شود .

معاون سیاسی، امنیتی و جتماعی استانداری هرمزگان به اواع فقر در افراد اشاره کرد وافزود:وقتی فقردرجامعه سرایت کند  آسیب های فراوانی در جامعه را به دنبال خواهد داشت در بین باید به انواع و اقسام آن توجه داشت که از این بین فقرعقیده بسیار آسیب زا تر ازفقر اقتصادی است.

این مسئول خاطر نشان کرد:جامعه ای که دچار فقر شد زندگی همه افراد را تحت شعاع خود قرارمی دهد و آسیب های آن به زندگی دیگران نیز سرایت می کند.

ناجی با بیان اینکه در جامعه ای که بیرق حکومت اسلامی و الهی بر آن برافراشته شده نباید فقر وجود داشته باشد و در این راستا باید نهضت مبارزه با فقر به راه بیافتد، اضافه کرد:در این مسیر حکومت و در راس آن دولت و مسئولین باید گام های نخست را در برابر شیوع فقر بردارند و در مسیر بهبود وضعیت معیشتی جامعه گام بردارد و در کنار دولت باید مردم، نهادها و گروههایی نیز ورود کنند و دولت را تنها نگذارند تا بلکه خروجی مقابله با فقر به سرانجام مطلوبی برسد.

وی اظهار داشت: با انجام این چنین برنامه هایی در مدارس می توان فرهنگ انفاق و نوع دوستی در جامعه را نهادینه کنیم وامیدوارم به برچیده شدن فقر و تنگ دستی در جامعه باشیم.

ناجی لزوم برنامه منسجم وهماهنگ در بین دستگاههای حمایتی را هم برشمرد و تأکیدکرد: درمسیرتروج فرهنگ انفاق و کمک به برچیده شدن فقر در جامعه، باید برنامه ریزی، همکاری و همیاری و تجمیع مناسب فعالیت های همه دستگاههای حمایتی، تشویق های مناسب و تشکیل انجوهای دانش آموزی می توان گام مناسیی را برداریم.