ششمین همایش ادبی دبیرستان های نمونه دولتی فرهنگ، یادواره مولانا جلال الدین محمد بلخی پنجم اردیبهشت برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در این همایش که با مشارکت معاونت اجتماعی شهرداری منطقه دو تهران برگزار می شود، دکتر توفیق سبحانی، دکتر غلام حسین ابراهیمی دینانی، کاظم محمدی و علی دهباشی حضور خواهند داشت.

در این یادواره که بخش های شعر، مقاله، قطعه ادبی، بازنویسی و نقاشی را شامل می شود، موضوعاتی از قبیل " تاثیر روایات و آیات در آثار مولوی "، " نقد و بررسی شرح ها بر مثنوی "، " توحید و وحدت وجود در آثار مولوی "، " سبک شناسی انواع ادبی مولوی " ، " مبانی اخلاقی و تربیتی مولوی" ، " انسان و خدا در آثار مولوی " و " برگردان حکایات و تمثیلات سودمند در آثار وی به زبان نوجوانان " بررسی می شود.

ششمین همایش ادبی دبیرستان های نمونه دولتی فرهنگ پنجم ساعت 30/8 پنجم اردیبهشت در سعادت آباد، بلوار شهرداری، آمفی تئاتر شهرداری منطقه دو برگزار می شود.