حامد معتمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پیشنیه تاریخی سرزمین کهن ایران بیانگر پیشتازی ایرانیان در ساخت راه ها و تاسیسات بین راهی است که ساخت کاروانسراها و خدمات آنها شاهد این ادعاست.
وی افزود: امروزه با توجه توسعه و تنوع راه های ارتباطی و توسعه کمی و تکنولوژی وسایل نقلیه بیشترین حجم جابجایی مسافر و کالا در کشور بر عهده ناوگان حمل و نقل جاده ای است که بر این اساس موضوع ارائه خدمات در طول راه ها به مسافران و رانندگان و وسایل نقلیه دچار تحول شده و خدمات مورد نیاز آنها از نظر تنوع کمیت و کیفیت نیز تغییر کرده است.
معتمدی عنوان کرد: خدمات سفر در حاشیه راه ها در راستای رشد و توسعه شبکه راه های کشور و ارتقا ایمنی سفر همواره مورد توجه است که در این زمینه یکی از مهمترین مراکز ارائه خدمت، مجتمع های خدمات رفاهی هستند.
وی خاطرنشان کرد: این مجتمع ها در زمره عناصر مهم زیرساختی در حاشیه راه ها به شمار می روند.
معتمدی یادآور شد: بر این اساس طبق قانون به سازمان حمل و نقل و پایانه های حمل و نقل اجازه داده شده که امتیاز قانونی غرفه ها و فروشگاه های پایانه ها و مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی را قبل شروع احداث و تکمیل به متقاضیان و بهره برداران واگذار کند.
وی افزود: به منظور ارائه خدمات مطلوب و کاهش حوادث و سوانح جاده ای، پاسخگویی به نیاز اقشار مختلف جامعه به ویژه پیش بینی تمهیدات لازم برای سهولت دسترسی جانبازان، معلولان و سالمندان به خدمات مورد نیاز در مراکز بین راهی از اموری است که در دستور کار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار گرفته است.
معتمدی ادامه داد: دستور العمل مناسب سازی این مراکز توسط شورای عالی جانبازان وایثارگران تهیه و طی نامه ای به سازندگان این مجتمع ها ابلاغ شده است.
وی اظهار داشت: بر این اساس در اولین همایش بین المللی گردشگری معلولان و تجهیزات مورد نیاز جانبازان، معلوان و سالمندان از 11 مجتمع برتر در زمینه مناسب سازی تقدیر شد که مجتمع خدمات رفاهی باغ ایرانی در محور اردکان ـ نایین نیز برتر شناخته و تقدیر شد.