استاندار ایلام با اشاره به اینکه تا ظهر امروز ۱۰۰ هزار نفر زائر اربعین از مرز مهران خارج شدند، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان امروز ۲۰۰ هزار تردد از مرز مهران انجام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اربعین، قاسم سلیمانی دشتکی با اشاره به اینکه تعداد زائران در دو روز گذشته به‌شدت افزایش‌یافته است، اظهار داشت: روز گذشته ۱۶۶ هزار تردد از مرز مهران انجام شد و امروز تا ظهر ۱۰۰ هزار نفر از این مرز خارج شدند.

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود تا ساعت ۱۲ امشب بیش از ۲۰۰ هزار تردد از این مرز انجام شود، تصریح کرد: ۱۷۰ موکب در مرز مهران پیش‌بینی‌شده که خدمت‌رسانی به زائران در دستور کار قرار دارد.

استاندار ایلام بابیان اینکه در برخی نقاط برون‌مرزی دچار مشکلاتی ازجمله تأمین آب و غذا برای زائرانی که از این مرز خارج شدند به وجود آمده است، گفت: تأمین آب آشامیدنی و انتقال آن به عراق در دستور کار قرار دارد.