به گزارش خبرنگار مهر، سید حبیب الله موسوی روز چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان پلدختر با اشاره به بازسازی نشدن ۷ پل تخریبی در سیل این بخش اظهار داشت: علی رغم گزارش های هواشناسی مبنی بر وقوع بارش های شدید اما راه و شهرسازی نسبت به نصب این پل ها در بخش معمولان اقدام عملی انجام نمی دهد.
وی با ابراز تاسف از عدم حضور مدیرکل راه و شهرسازی استان در جلسه مدیریت بحران پلدختر، افزود: ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده پس از سیل در بخش معمولان از سوی اداره کل راه و شهرسازی اما عمده مشکلات مردم این بخش سیل زده راه ارتباطی روستایی است.
بخشدار معمولان از معاون راه و شهرسازی حاضر در جلسه خواست این مشکلات را به سمع و نظر مدیرکل متبوع رسانده و خبرنگاران و اصحاب رسانه نیز مشکلات این حوزه در رابطه با پل های بخش معمولان را انعکاس دهند.
موسوی یادآورشد: معاونان مدیران کل در جلسه مدیریت بحران شهرستان پلدختر، با گذشت ۶ ماه از سیل تا کنون جواب منطقی برای مشکلات مردم در برخی حوزه ها نداده اند و تنها با جمله منتقل می کنیم رفع تکلیف می شود.
وی افزود: بارها در مصاحبه های مختلف عدم نصب هفت پل و مشکلات حوزه جاده های روستایی عنوان و پیگیری شده اما تا کنون اداره راه و شهرسازی پاسخ قانع کننده ای ارائه نداده است.
بخشدار معمولان بر ضرورت لایروبی سد سرفراش تاکید کرد و گفت: با توجه به این که سه روستا درپایین دست این سد واقع شدند، یک ماه پیش با مسئولان استانی در این رابطه مکاتباتی صورت گرفت، اما متاسفانه مسئولان استانی کار خود را با این توجیه که بخشدار باید جهت اقدام به لایروبی امکانات را فراهم کند به موضوع بی توجهی کردند.
موسوی ضمن درخواست از فرماندار پلدختر برای لایروبی سد سرفراش افزود: لایروبی سد بالا دستی شهر معمولان که جمعیت قابل توجهی در پایین دست آن قرار دارند امری ضروری است.
وی با انتقاد از اداره منابع طبیعی استان یادآورشد: سد سر سراب با وجود آن که بر اساس مصوبه پنج بهمن سال ۹۷ شورای برنامه ریزی استان، لایروبی آن مربوط به اداره منابع طبیعی است اما با گذشت هشت ماه هنوز لای روبی نشده است.
بخشدار معمولان با تقدیر ویژه از اقدام های بنیاد مسکن اردبیل به عنوان استان معین بخش معمولان، افزود: از صفر تا ۱۰۰ کار بنیاد مسکن استان اردبیل در بخش سیل زده معمولان قابل قبول است اما تکلیف ۶۵ واحد مسکونی این بخش با گذشت ۶ ماه تا کنون مشخص نشده که لازم است به هر شکلی مشکل معارض آنها برطرف و آغاز به کار کنند.
موسوی گفت: ۲ جایگاه نفت روستاهای افرینه و سرنجه زیودار در جریان سیل به طور کامل تخریب شدند که با توجه به نزدیک شدن فصل سرما و مراجعات مکرر اهالی به بخشداری باید نسبت به این امر توجه ویژه شود.
وی افزود: ۲ هزار و ۵۳۰ پرونده مربوط به کشاورزان خسارت دیده از سیل مخرب در جهاد کشاورزی تشکیل شده که قصد دارند مبلغ ناچیزی به آنها پرداخت کنند و با توجه به آغاز فصل کاشت پاییزه و نیاز کشاورزان با گذشت ۶ ماه این مبلغ ناچیز نیز تنها به ۳۵ نفر پرداخت شده است.
بخشدار معمولان یادآورشد: گلزار شهدا معمولان که در جوار رودخانه وحشی کشکان واقع شده با نخستین باران پاییزی در سال جاری بدون شک با ریزش مواجه خواهد شد و این یکی از دغدغه های اصلی مردم این شهر است.