حجت اله غلامی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه حلقه حفاظتی اصفهان دارای ۷۸ کیلومتر طول و ۲۳ تقاطع غیرهمسطح است و شهرداری های شهرهای درچه، خمینی شهر، دولت آباد، ابریشم، خورزوق و اصفهان را درگیر می کند، اظهار داشت: رینگ سوم ترافیکی اصفهان در دهه هشتاد به اتمام رسید و توانست حجم عمده ترافیک شهری را رفع کند و باید بلافاصله بعد از آن برای اجرای حلقه حفاظتی اقدام می شد اما عملیات اجراییاین طرح در سال ۹۶ با تاخیر آغاز شده است.
وی افزود: شهرداری شهر اصفهان با سه تقاطع غیرهمسطح، اجرای رینگ چهارم حفاظتی شهر اصفهان را آغاز کرده است و تا پایان امسال شهرداری های شهرهای دیگر هم باید برای آزادسازی مسیر اقدام کنند.
راهکارهای درآمدزایی شهرداری برای توسعه رینگ چهارم
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با بیان اینکه تاکنون سه جلسه با شهرداری های درگیر در حلقه حفاظتی اصفهان برگزار شده است، ادامه داد: در آخرین جلسه شورای هماهنگی تصمیم گرفته شد تا راهکارهایی برای درآمدزایی برای شهرداری ها تعریف شود و از محل آن درآمد، آزادسازی محورهای مذکور انجام شود.
شهرداریهای درگیر در رینگ چهارم فعال شوند
وی بیان داشت: به جز شهرداری شهر اصفهان که بیشترین آزادسازی را در رینگ حفاظتی داشته است هیچ کدام از شهرداری ها تحرکی در رینگ چهارم حفاظتی نداشته اند اما مقدماتی فراهم شده است تا شهرداری های خمینی شهر، درچه و دولت آباد هم دررینگ حفاظتی فعال شوند و با آزاد سازی ها حرکت گسترده ای در راستیا اجرای این رینگ انجام شود.
غلامی تصریح کرد: تکمیل ابرپروژه رینگ چهارم در برنامهای پنج ساله برنامه ریزی شده است و تا پایان امسال تمام شهرداری ها موظفاند وارد برنامه تکمیل رینگ حفاظتی اصفهان شوند.