به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سعید سهراب پور صبح امروز در سومین سمینار استعداد های درخشان در دانشگاه صعتی شریف گفت: امروزه پرداختن به نخبگان در تمامی جهان مورد توجه قرار می گیرد. شناخت، کشف، پرورش، بکارگیری و استفاده از نخبگان در کشور ما نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی در زمینه حمایت از استعدادهای برتر در دانشگاه صنعتی شریف گفت: دانشگاه شریف به دلیل کمبود امکانات تنها توانسته است حمایت هایی را مانند بورس به دانشجویان دکتری تحت عنوان دستیار پژوهش و آموزش ارائه دهد.
سهراب پور با اشاره به برگزاری مسابقات علمی و شناسایی استعدادهای برتر در کشور اضافه کرد: المپیادهای دانش آموزی و جشنواره جوان خوارزمی یکی از راههای شناسایی استعدادهای برتر هستند که می توانند بدون کنکور وارد دانشگاه شوند. گروه دیگری نیز از میان کنکور سراسری شناسایی می شوند.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: دانشگاه ها نیز تلاش دارند بر اساس امکانات محدود خود بستر رشد و شکوفایی نخبگان را فراهم کند.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات علمی بین المللی در سطح دانشگاهی اضافه کرد: تیم روباتیک دانشگاه صنعتی شریف پس از کسب مقام اول در دنیا در سال 1999 باعث شد این رشته در میان دانشگاه های کشور رواج یابد و اثر مطلوبی بر روی پیشرفت این علم گذاشت.
وی ادامه داد: مسابقات برنامه نویسی کامپیوتر acm نیز سال ها است که با حضور دانشگاه های سراسر دنیا برگزار می شود و دانشگاه صنعتی شریف سایت غرب آسیای این مسابقات تلقی می شود.
سهراب پور گفت: مسابقات ملی هواپیمای بدون خلبان و طراحی خودرو الکترونیک نیز از دیگر مسابقات علمی است که در آن استعدادهای برتر شکوفا می شوند.
به گزارش مهر، این مراسم به حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس دانشگاه تهران برگزار شد.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف پیش از این نیز در گفتگو با مهر از راه اندازی دوره های پسادکتری در این دانشگاه خبر داده و گفته بود : دوره های پسادکتری برای اولین بار در دانشگاه صنعتی شریف راه اندازی می شود و محققین این دوره معادل استادیاران دانشگاه حقوق دریافت می کنند.