یاسوج- مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد از مراجعه ۶۷۸ زن با ادعای نزاع به ادارات پزشکی قانونی استان در شش ماهه ابتدایی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامروز امینی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: در شش ماهه ابتدایی سال جاری، دو هزارو ۹۵۷ نفر با ادعای نزاع به ادارات پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد مراجعه کردند.

امینی با بیان اینکه ۶۷۸ نفر از مراجعه کننده گان با ادعای نزاع را زنان تشکیل می دادند، ابراز داشت: دو هزار و ۲۷۹ نفر از مجموع مراجعین نزاع، مرد بودند.

وی افزود: ‌آمار مراجعین با ادعای نزاع به ادارات پزشکی قانونی استان، کاهش ۷.۵ ‌درصدی به نسبت مدت مشابه سال قبل را نشان می دهد.

مدیرکل پزشکی قانونی استان تصریح کرد: در مجموع ۱۱ هزار و ۸۵۲ ‌نفر در شش ماهه ابتدایی سال جاری با هدف معاینات سرپایی عمومی و اختصاصی به ادارات پزشکی قانونی استان مراجعه کردند.