به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر هادی وکیلی رئیس پژوهشکده حکمت و دینپژوهی در این جلسه خواستار بررسی تأثیر ابنرشد بر فلسفه قرون وسطی شد. توجه به مطالعه تطبیقی فلسفه اسلامی با غرب در این طرح و توجه به ساختار آن، از دیگر پیشنهادات ارائه شده از سوی اعضای شورای علمی گروه فلسفه در این جلسه بودند.
همچنین دکتر عبدالحسین خسروپناه، مدیر گروه فلسفه در این جلسه طی سخنانی درباره فلسفههای مضاف گفت: لازم است گروه فلسفه با محققانی که خارج از پژوهشگاه هستند، ارتباط برقرار کرده و درباره فلسفههای مضاف پیگیری مقالهها را انجام دهند.
وی همچنین خواستار توجه به مناظرههای مطرح امروزی پیرامون عقل و وحی شد.
همچنین حجتالاسلام علیاکبر رشاد، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در جلسه شورای علمی گروه فلسفه یادآور شد: اینجا ما یک مبنایی داریم و آن اینکه فلسفههایی که مربوط به گروهها است، هر چند فلسفه وارد نباشد اما به هر حال وارد به علمهای مربوط به خودشان هستند و میتوانیم در مورد موضوعاتی که گروه دارند مثل فلسفة اخلاق در گروه اخلاق و . . . اگر آمادگی دارند که مناسب است و کار را پیگیری کنند.
این عضو هیئت علمی گروه فلسفه در ادامه یادآور شد: اصل را بر این بگذاریم که این طرح چون کلان پروژه است به عنوان تداخل حساب نکنند و به عنوان یک طرح مستقل حساب شود و اگر هم موقعیت اقتضا کرد باید با مدیران گفتگو کرد. پس مقرر شد تا مبحث در جلسهای پژوهش بحث شوند.
همچنین بررسی فلسفه هایدگر از دیگر پیشنهادات مطرح شده در جلسه شورای علمی گروه فلسفه بود.