به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی ظهر دوشنبه در نشست با مدیر کل زندان ها و اقدامات تامینی و امنیتی استان بوشهر اظهار داشت: اشتغال و حرفهآموزی در بین زندانیان باعث تربیت نیروی متخصص خواهد شد و دغدغه زندانیان برای یافتن شغل پس از آزادی را کم می کند.
وی به آمادگی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر برای همکاری در زمینه توانمندسازی قشر آسیبدیده اجتماعی اشاره کرد و افزود: آموزش این افراد با توجه به ظرفیتهای بومی و استانی در نظر گرفته میشود.
دراهکی با بیان اینکه آموزشهای مهارتی در اصلاح و تربیت زندانیان موثر است، گفت: تا پایان سال جاری بیش از هزار و ۶۰۰ نفر در زندانهای شهرستانهای بوشهر، دشتی و دشتستان با مهارت های فنی و حرفهای توانمند میشوند.
وی با تاکید بر اینکه توانمندسازی زندانیان در زمینه فراگیری مهارتهای فنی و حرفهای در اشتغال آنان پس از آزادی بسیار حائز اهمیت است، اظهار داشت: آموزش در زندانها علاوه بر نقش سازنده و تقویت روحیه خودباوری موجب تضمین اشتغال و تامین معاش آینده مددجویان و همچنین بازگشت موثر آنان به جامعه می شود.
وی با بیان اینکه مهارتآموزی نقش مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی دارد، افزود: فراگیری مهارتهای فنی و حرفهای میتواند با ایجاد شرایط اولیه برای اشتغال و اصلاح رفتار مددجویان زمینه را برای ورود به جامعه پس از آزادی فراهم آورد.
دراهکی به اهداف و مزایای برگزاری دورههای آموزشی مهارتی در زندان اشاره کرد و اظهار کرد: توسعه و گسترش آموزشهای فنی و حرفهای در زمینههای مختلف صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی، استفاده بهینه از نیروی انسانی مددجو به منظور اشتغال و افزایش بهرهوری در سطح جامعه، به وجود آوردن امکان کسب مقبولیت اجتماعی و جامعهپذیری زندانیان، ایجاد روحیه کسب استقلال و خودباوری در زندانیان و شناخت استعداد و توانمندیهای آنان و ارتقاء سطح دانش، بینش و مهارتهای فنی و حرفهای زندانیان ازجمله این اهداف است.