به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدعلیرضا مرندی امروز در همایش ملی آموزش پزشکی ۱۴۴۴ در محل فرهنگستان علوم پزشکی کشور با اشاره به دغدغه های علم و فناوری مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب، خاطرنشان کرد: در بیانیه گام دوم هم مسائل معنوی و اعتقادی و هم مسائل علم و فناوری مورد تاکید قرار گرفته اند.
وی افزود: در این بیانیه تهذیب مقدم بر آموزش است و ارتقا معنویت در تمامی سیاست های کلی مدنظر قرار دارد. ارتقا معنویت از اهمیت بسیاری برخوردار است تا حدی که گزینش استاد، دانشجو و کارکنان یک محیط آموزشی باید بر مبنای ارتقا معنویت باشد.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور خاطرنشان کرد: طبق گفته مقام معظم رهبری، دانش ابزاری در جهت تکامل محیط دانشگاه است و در این محیط باید دین و تدین اصل باشد. هر آنچه کیفیت آموزشی بالا برود اما فارغ التحصیل اسلامی و انقلابی نداشته باشیم فایده ای برای کشور نخواهد داشت.
وی یادآور شد: بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب محیط دانشگاه باید التزام عملی و احکام اسلامی داشته باشد، یک استاد الگویی است که باید به این التزام حسن شهرت داشته باشد.
مرندی با اشاره به ایجاد تمدن اسلامی، توجه به اخلاق و معنویت و عدالت در بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: یکی از مسائل اساسی در پزشکی عدالت است و اینکه یک استاد پزشکی باید بیشترین توجه را به قشر محروم و ناتوان داشته باشد.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور از معنویت و اخلاق، عدالت و مبارزه با فساد، طهارت اقتصادی و مدیریت جهادی به عنوان بخش های مهم بیانیه گام دوم انقلاب نام برد.
مرندی گفت: پزشکانی که اکنون مورد هجمه قرار میگیرند، اوایل انقلاب مطبهایشان را تعطیل کردهاند و با تدریس و عزم جدی، دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی کشور را راهاندازی کردند.
وی افزود: اوایل انقلاب، سیستان و بلوچستان تنها چهار نفر فوقلیسانس داشت و انبوهی از پزشکان خارجی اما همین اساتید با تعطیلی مطبها و تدریس در آن دانشگاهها، آموزش پزشکی را شکل دادند.