دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: کنفرانس سی و سوم وحدت اسلامی یک جریان‌سازی گسترده بود تا بتوانیم به وحدت هرچه بیشتر در جهان اسلام دست یابیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین اختتامیه این کنفرانس امشب با حضور بیش از ۴۲۰ نفر از اندیشمندان جهان اسلام از بیش از ۹۰ کشور جهان دقایقی پیش در سالن همایش‌های زرین هتل پارسیان آزادی در تهران آغاز شد.
 
آیت‌الله محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی طی سخنانی به ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در این کنفرانس پرداخت و گفت: در این اجتماع بزرگ حدود هزار شرکت کننده از اقشار مختلف حضور داشتند و با شرکت در جلسات مختلف این کنفرانس، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند. ۶۰۰ نفر میهمان داخلی و ۴۰۰ نفر میهمان داخلی درا ین دوره کنفرانحضور داشتند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه افزود: برگزاری چهار کمیسیون تخصصی و بیش از ۲۰ نشست با موضوعات مرتبط با مقاومت و وحدت اسلامی بخشی از دستاوردهای این کنفرانس است.
 
وی با تاکید بر اینکه مباحث مطرح شده در این کنفرانس همانند کنفرانس‌های گذشته در عرصه اجرا نیز دنبال می‌شود، تصریح کرد: شخصیت‌های تاثیرگذار جهان اسلام در این کنفرانس حضور یافته و زمانی که به کشورهای خود باز می‌گردند می‌توانند در حوزه تقریب مذاهب اسلامی دستاوردهای بسیاری را رقم بزنند.
 
آیت الله اراکی در ادامه افزود: کنفرانس سی و سوم وحدت اسلامی یک جریان سازی گسترده بود که با همکاری مهمانان داخلی و خارج از کشور شکل گرفت تا بتوانیم به وحدت هرچه بیشتر در جهان اسلام دست یابیم و آن را گسترش دهیم.

در ادامه این مراسم آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه نیز سخنرانی خواهد کرد.
 
سخنرانی برخی از چهره‌های جهان اسلام، قرائت بیانیه پایانی و رونمایی از تابلو فرش مقاومت از دیگر برنامه‌های آیین اختتامیه سی و سومین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی خواهد بود.