رضا نعلچگر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خوشبختانه استقلال بحران را پشت سر گذاشته و حالا این وظیفه مدیران است تا با حل مشکلات مالی، باعث شوند تا بار دیگر ترمز این تیم کشیده نشود.
وی اضافه کرد: بازی با نساجی یکی از بازیهای بسیار مهم برای استقلال و استراماچونی محسوب می شود چون آنها باید بتوانند بعد از وقفهای که در لیگ افتاد، روند پیروزیهای خود را حفظ کنند.
پیشکسوت آبی پوشان تاکید کرد: اگر تیم بتواند در این بازی خارج از خانه هم پیروز شود، قطعا به دلیل بالا رفتن روحیه و انگیزه، شانس پیروزی برابر سپاهان هم بیشتر خواهد شد.
سرمربی پیشین استقلال تصریح کرد: شاید اگر در لیگ برتر وقفه نمی افتاد، شاگردان استراماچونی شانس بیشتری برای پیروزی در این بازی و بازیهای پیش رو داشتند. هرچند هنوز هم با این وضعیت شانس استقلال برای پیروزی برابر نساجی کم نیست.
نعلچگر گفت: اگر مشکلات مالی باشگاه حل شود و این روند ادامه پیدا کند، هیچ بعید نیست استقلال بتواند نیم فصل را با رسیدن به صدر جدول به پایان برساند که این اتفاقی بسیار خوب برای تیم خواهد بود.