نماینده مردم کرج و اشتهارد درمجلس به خبرنگار مهر گفت : امنیت اجتماعی تنها مسئله حجاب نیست و حجاب تنها 10 درصد آن را شامل می شود و حل مسائل مربوط به مواد مخدر ، مزاحمت های خیابانی ، اراذل و اوباش و .... از دیگر ابعاد امنیت اجتماعی به حساب می آید .
رشید جلالی اظهارداشت : بارها شاهد بوده ایم کسانی که درحقیقت با اراذل گری در امنیت اجتماعی اختلال ایجاد می کنند هرچند تعداد کمتری را شامل می شوند ولی تاثیر گذاری بیشتری داشته اند که شرور پاکدشتی به نام بیجی ازجمله آن افراد بوده است .
وی افزود : بودجه مستقیم و غیرمستقیم مراکز مختلف فرهنگی چندین برابر کل بودجه نیروی انتظامی است اما به دلیل کم کاری این مراکز درحال حاضر پلیس وارد عرصه شده است .
جلالی یاد آور شد : درزمینه کارهای فرهنگی موانع زیادی وجود دارد و همزبانی کافی میان عوامل فرهنگی وجود ندارد و درواقع مهندسی فرهنگی کشور دچار مشکل است و برای رسیدن به نتایج مطلوب ارگان های مربوط باید هم صدا شوند و طرح های نو و جامع ارائه دهند.
نماینده مردم در خانه ملت خاطرنشان کرد: دربسیاری از موارد فرهنگی ازجمله موسیقی ، رابطه دختران و پسران و ... هنوز علما ، مسئولان و مدیران کشور به نتیجه یکسانی نرسیده اند و غیبت مجتهدین و بزرگان دراین راستا بارز بوده است .
وی ادامه داد : هنگامی که یک ارگان وظیفه خود را انجام ندهد نباید مسائل و موضوعات مربوط به آن را کنار گذاشت و باید از طریق دیگر نهادها وارد شد .
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد : در آغاز اجرای طرح مبارزه با بدحجابی بسیاری از صاحب نظران معترض و منتقد آن بودند اما با گذشت چند روز از اجرا شدن این طرح از آن استقبال کردند و به دنبال راهکارهای جایگزین این طرح برای آینده هستند .
وی بیان داشت : این طرح نباید برای مدت زمان طولانی ادامه داشته باشد و باید در قالب کارهای فرهنگی با عزم ملی این طرح را دنبال کرد و رسانه ها باید مراکز فرهنگی را تحت فشار قرار دهند تا به وظایف خود عمل کنند .