یاسوج- رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: جذب بازار از دانشگاه به بالای ۲۰ درصد نمی رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی ظهر شنبه در نشست شورای مهارت کهگیلویه و بویراحمد، افزود: بازار مهارت را می پذیرد و ۸۰ درصد باقیمانده فارغ التحصیلان در انتظار استخدام دولتی هستند.

هاشمی با بیان اینکه امروز کسی پولش را به افراد فاقد مهارت نمی دهد و نباید نگاه به اشتغال متمرکز در حوزه حکومت و اشتغال دولت محور شود، عنوان کرد: نگاه افق دار به نیازها یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: امروز انباشت تقاضاها منجر به ازدیاد بیکاران شده و باید عادت غیر مهارتی افراد گرفته شده و  به سمت تغییر برویم.

معاون وزیر تعاون با اشاره به اینکه گرایش ها معطوف به علم و مدرک شده است، گفت: این مهم که علم زاینده دانش و تکنولوژی است را نفی نمی کنم، اما جهت گیری ما به نحوی بوده که اولویت ها مهارت اموزی نبوده است.

هاشمی با بیان اینکه طی ۱۱ سال آینده ۴۷ درصد مشاغل کشورهای توسعه یافته از بازار کار خارج می شود، این موضوع را حاصل تکنولوژی جدید دانست و تصریح کرد: در  بی ثباتی حاصل از تکنولوژی که یک بی ثباتی مثبت و نتیجه رشد است، باید تدبیر شود و در کشور ما نیز باید با یک آینده پژوهی جلو رفت.

وی افزود: ۵ هزار استاندارد آموزشی در کشور تدوین شده و نقش تکنولوژی در اقتصاد و زایش مسائل نو مهم است.

هاشمی ارزش گذاری در حوزه مهارت را یک ضرورت دانست و انسان خلاق، توانمند و مسئول را از خروجی های توجه به این حوزه عنوان کرد.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور با اشاره به ظرفیت های کهگیلویه و بویراحمد، گفت: سند توسعه مهارت استان شما تدوین شده، اما باید در جلسات شورای مهارت چکش کاری شده و منطبق با اسناد بالا دست استان عملیاتی شود.