به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، میلاد صدرخانلو دبیر نشست سرمایه گذاری TIM و رئیس مرکز فن بازار ملی ایران با اعلام زمان برگزاری دومین نشست سرمایه گذاری فناوریTIM، اظهار کرد: یکی از دغدغههای حوزه سرمایه گذاری بین المللی، ایجاد زیر ساختهای مالی و فنی شرکتهای دانش بنیان و فناور است. در این نشست سعی داریم تا با استفاده از پتانسیلهای سرمایه گذاری کشورهای در حال توسعه اسلامی، علاوه بر ایجاد شبکهای از صندوقهای جسورانه این کشورها زمینه ای فراهم سازیم تا کشورهای عضو، فرصتها و منابع سرمایهگذاری خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
وی افزود: در دوره اول این نشست که در پیش از این برگزار شد، چهار پنل تخصصی تشکیل شد که در آن، مدیران صندوقهای جسورانه از کشورهای مختلف به بررسی موضوعات روز سرمایه گذاری پرداختند. از جمله دستاوردهای برگزاری اولین نشست سرمایه گذاری، انعقاد تفاهم نامه میان شرکت شناسا و دو صندوق جسورانه از کشورهای ترکیه و مالزی و همچنین سرمایه گذاری به مبلغ ۲۲ میلیون دلار توسط یکی از صندوق های جسورانه داخل کشور بود و امیدوار هستیم این دستاوردها در نشست پیش رو با ضریب بیشتر تکرار شود.
صدر خانلو اضافه کرد: از جمله اهداف برگزاری این نشست می توان به مواردی همچون «بررسی فرصت های سرمایه گذاری بین المللی»، «ایجاد شبکه سرمایه گذاران داخلی و خارجی»، «تامین سرمایه مورد نیاز شرکتهای دانش بنیان و فناور» اشاره کرد.
دبیر نشست سرمایه گذاریTIM در مورد برنامههای نشست گفت: در این دوره علاوه بر پنلهای تخصصی، بخشهای متنوعی همچون ارائه فرصتهای سرمایهگذاری، داستان استارتاپی، معرفی استارتاپهای منتخب داخلی و خارجی و کارگاه آموزشی برگزار میشود.
رئیس مرکز فن بازار ملی ایران در توضیح پنلهای تخصصی این رویداد افزود: سه پنل تخصصی با موضوعات سرمایه گذاری مشارکتی، پوشش ریسک سرمایه گذاری و تفریق سهام در این نشست برگزار میشود.
شبکه انتقال و تبادل فناوری هشت کشور اسلامی در حال توسعه (D-۸ TTEN) یک شبکه اطلاعاتی و مبادلاتی میان کشورهای اندونزی، ایران، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مصر، مالزی و نیجریه است که از طریق ظرفیتسازی و اطلاعرسانی دستاوردها وظیفه همگرایی و همافزایی بین کشورهای عضو را در زمینه فناوری بر عهده دارد.