خرم‌آباد- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر لرستان از کشف سه تن و ۵۰۰ گرم انواع مواد مخدر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسن خدایی سه شنبه در شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان در سخنانی با اشاره به اینکه در شش ماه نخست امسال حدود دو تن و ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کشف و ضبط شده است، اظهار داشت: تا امروز این میزان به سه تن و ۵۰۰ کیلوگرم رسیده است.

وی با بیان اینکه بیش از دو هزار نفر خرده فروش تا سطح کلان در این رابطه دستگیر شده، عنوان کرد: همچنین بیش از ۱۰۰ دستگاه خودرو از قاچاقچیان مواد مخدر توقیف شده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر لرستان بیان کرد: همچنین حدود ۴۰۰ طرح پاکسازی مناطق آلوده، کنترل محورهای مواصلاتی، ارتقای امنیت اجتماعی و ... در سطح استان اجرا شده است.

سرهنگ خدایی با تاکید بر اینکه در مدت زمان یاد شده حدود هشت هزار نفر معتاد در استان جمع آوری شده است، گفت: معتادان متجاهر به کمپ های ترک اعتیاد شورا و ما بقی به کمپ های خصوصی تحویل داده شده اند.

وی، تصریح کرد: همچنین دوره های آموزش های همگانی پیشگیری از مواد مخدر در سطح مدارس، دانشگاهها و مساجد برای ۱۵۰ هزار نفر برگزار شده است.