ساری - اولین پروژه استارتاپی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور مسئولان و دانشجویان در ساری رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران پیش ازظهر چهارشنبه در آیین رونمایی پروژه استارتاپی دانشجویان توجه به سیستم آموزشی را زیرساخت اساسی در ایجاد پارک های فناوری و پژوهشکده ها دانست و گفت: براساس مطالعات انجام شده سیستم آموزشی ما خلاقیت پرور نیست و این مسئله از دوران ابتدایی آغاز می شود.

وی با تاکید بر شناسایی افراد خلاق، گفت: خلاقیت سبب پویایی آن جامعه می شود و اگر در جامعه ای به این مسیله توجه نشود نمی تواند در حوزه های دیگر موفقیت کسب کند.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه خلاقیت در دوران دانشجویی را می توان افزایش داد، افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی می تواند خلاقیت را در دانشجویان افزایش دهد.

دکتر موسوی ارتقای فناورانه در حوزه سلامت، ایده یابی، توانمندسازی نظام بهداشت و درمان در بستر فناوری های نوین، شناسایی استعدادهای فناور و هدایت آن ها به سمت نظام سلامت و ارائه خدمات را هدف برگزاری اولین رویداد فناوری سلامت دانشجویی دانست.

وی افزود: برگزاری سخنرانی تخصصی، معرفی فناوران برتر، محصولات فناورانه و مسابقه دانشجویی فناوری با محوریت ویژه نوروسانیس از جمله برنامه های این رویداد است.

دکتر مجید سعیدی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهارکرد: امروزه در همه دنیا بحث فناوری و تبدیل دانش به ثروت یکی از مباحث مهمی است که در سال های اخیر دانشگاه ها از جمله دانشگاه های علوم پزشکی به آن توجه ویژه ای دارند.

وی با بیان اینکه دانشگاه های ما در حوزه آموزشی وضعیت خوبی دارد، افزود: در حوزه کارآفرینی نیازمند همت و عزم جدیدی دارند برای آن که دانشجویان به گونه ای تربیت شوند که دانسته های آن ها در راستای کارآفرینی و تولید محصول و ایجاد یک فناوری بهره بگیرند.

دکتر سعیدی ادامه داد: فناوری در حوزه سلامت (تجهیزات پزشکی، عرضه داروها و مهندسی بافت و ... ) می تواند در جهت ارتقا سلامت همراه با کار آفرینی کمک کند.