به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید علی حسینی در خطبههای نماز جمعه این هفته بندر دیر با بیان اینکه بزرگترین سرمایه برای افراد بویژه مسئولان و کارگزاران، اعتماد مردمی است، اظهار داشت: اگر به مردم دروغ بگوییم، سرمایه اعتماد عمومی را از دست میدهیم.
امام جمعه بندر دیر با تقدیر از حضور ملت ایران به خصوص مردم شهرستان دیر در راهپیمایی حمایت از نظام و ولایت و اعلام انزجار از اغتشاشات اخیر، بیان داشت: تشکر واقعی از این مردم وفادار به انقلاب، خدمت بیمنت و حفظ شخصیت آنها و عمل به وعدهها و کمک به حل مشکلات آنان است.
وی با تأکید بر لزوم نظارت جدیتر بر بازار و قیمت اجناس، ادامه داد: دو هفته از پیگیری مشکلات سوخت صیادان می گذرد اما تاکنون نتیجه ای حاصل نشده و این در حالی است که قشر زیادی از مردم شهرستان ما از طریق دریا ارتزاق می کنند و اکنون سخت در تنگنا قرار دارند و انتظار است مسئولین تدبیری بیاندیشند تا کرامت این عزیران جلوی خانوادههایشان حفظ شود، البته کسانی وضعیت صیادان را درک می کنند که خود در این موقعیت قرار گرفته باشند.
حسینی با اشاره به تأکید دولت بر لزوم تحقق حقوق شهروندی، اضافه کرد: رسیدگی به وضعیت و مشکلات مردم بویژه قشر صیاد در راستای حقوق شهروندی است که انتظار میرود مسئولین توجه کنند.
وی گفت: اغتشاشات اخیر یک برنامه از پیش برنامهریزی و سازماندهی شده بود که عنایات خدا و امام زمان(عج) و با تدابیر مقام معظم رهبری و حضور مردم در صحنه و فداکاری نیروهای بسیجی، نظامی و انتظامی و امنیتی این توطئه به شکست کشیده شد.
خطیب جمعه دیر با تأکید بر اینکه سیاستگذاران، مدیران ارشد و میانی نباید بگذارند زخمهای سیاستهای نسنجیده آنها بهانه به دست دشمن بدهد، عنوان کرد: رهبر انقلاب از اصل مصوبه سهمیهبندی و مدیریت مصرف سوخت حمایت کردند و مردم بعد از موضع رهبری صفوف خود را از آشوبگران جدا کردند اما براثر بیتدبیری و اقداماتی که باید انجام میشد و نشد، دشمن سوءاستفاده و ضربه خود را وارد کرد.
وی با اعلام اینکه در وقایع اخیر انتظار میرفت که دستاندرکاران این مصوبه حداقل به کوتاهی خود اعتراف میکردند، ادامه داد: در بحث هدفمندی یارانهها در سال ۸۹، ماهها اطلاعرسانی شد اما در خصوص مصوبه سهمیهبندی بنزین این گونه نبود.
حسینی با تأکید بر اینکه مسئولان باید مسئولیتپذیر باشند نه مسئولیتگریز، ابراز داشت: اینکه مسئول بلندپایه جمهوری اسلامی در سخنرانی خود بگوید که من روز جمعه بعد از مردم از این مصوبه خبردار شدم، واقعا به ریش مردم خندیدن و همه نخبگان و شخصیتهای جامعه را مورد اهانت قرار دادن است.
وی با بیان اینکه شما شاهد بودید که بنده در این دو هفته سعی کردم مردم را به آرامش و حمایت از مسئولان نظام دعوت کنم، افزود: من در تریبون نمازجمعه نسبتی به ایشان نمیدهم اما اگر مطلب همین است که رییسجمهور میگوید که از اجرای مصوبه خبر نداشته است، وای به حال ملت.
امام جمعه دیر با اشاره به اینکه خبردار نبودن رئیسجمهور از این مصوبه چیزی از مسئولیت ایشان کم نمیکند، عنوان کرد: در جریان این حوادث جواناتی به شهادت رسیده و به بیتالمال خسارت وارد شده و این سخنان قابل قبول و توجیه نیست و باید مسئولیتپذیر باشیم و بگوییم اشتباه کردیم و رسما از شهدا و رهبر معظم انقلاب و مردمی که در سخن زیاد از آنها تعریف میکنیم، عذرخواهی کنیم و این چیزی از ما کم نمیکند.
وی گفت: مردم هنوز از این مصوبه قانع نشده اند و نیاز است کارشناسان بیایند و مردم را قانع و توجیه کنند، هرچند که قبلا باید این کار انجام می شد.
حسینی با بیان اینکه دستگاههای امنیتی باید از این حوادث درس بگیرند و نقاط ضعف خود را شناسایی و تقویت کنند، یادآور شد: دشمن در حوادث اخیر از فضای مجازی حداکثر بهرهبرداری کرد، اگرچه ما هم موافق بستن اینترنت نیستیم اما وقتی مملکت در خطر افتاده و امنیت جامعه خدشهدار شده چیزی مهمتر از حفظ نظام نیست، اما جای تأسف است که وزیر ارتباطات به جای اینکه اوضاع را آرام کند، میگوید من مخالف بستن اینترنت بودم.
وی گفت: بخش زیادی از جوانانی که فریب خوردند و در کنار اغتشاشگران قرار گرفتند، همین جوانانی هستند که وظیفه ما ائمه جمعه، سازمان تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش ، دانشگاه ها و دستگاههای فرهنگی و رسانهها است که برای آنها بصیرت افزایی میکردیم، بنابراین نیاز است در برنامههایمان تجدید نظر کنیم.
امام جمعه دیر با اشاره به ماموریتهای رهبری به بسیجیان، اظهار کرد: حضور در صحنه و آماده به کار بودن، راهبرد و تاکتیک در محلات برای مواجهه با حوادث، تقویت ارتباط با مساجد و هم افزایی با مجموعه های بسیجی، چابک سازی و اطلاع رسانی خدمات بسیج و حضور پررنگ در جنگ نرم از مطالبات مقام معظم رهبری از بسیج است.
وی با بیان اینکه مجلس در نظام اسلامی مظهر مردم سالاری دینی است، گفت: انتخابات مجلس یازدهم جشن چهل سالگی انتخابات مجلس و اولین انتخابات در گام دوم انقلاب اسلامی است که با توجه به شرایط حاضر و توطئه دشمن، حضور حداکثری مردم در انتخابات نقشه های دشمنان را خنثی می کند.
حسینی تأکید کرد: مجلسی که می خواهیم تشکیل دهیم بر طبق ملاک های اسلامی و رهبری و امام راحل باشد تا توسط این مجلس، دولتی متعهد، ولایی، انقلابی و جوان بر سرکار بیاید. کسانی که صلاحیت و توانمندی لازم برای عهده دار شدن مسئولیت دارند در این انتخابات ثبت نام کنند.