شیراز- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس از برگزاری اختتامیه سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کاوه پیشقدم ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه جشنواره یاد شده از ۱۲ تا ۱۴ آذر ماه جاری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار خواهد شد، گفت: یک بخش از جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور درحوزه پژوهشی و مقاله‌نویسی است که نفرات برتر در آیین اختتامیه و معرفی می‌شوند.
وی از حمایت و کمک هایی در زمینه نشر پژوهش های برتر در این جشنواره خبر داد و گفت: درحوزه پژوهشی حدود ۱۵ مقاله در بخش دانشجویی به این جشنواره ارسال شد که در نهایت آثار برگزیده توسط داوران انتخاب و در آیین پایانی جایزه دریافت خواهند کرد.
پیش قدم با اشاره به اینکه ۲۵ کتاب هم در جشنواره سی و چهارم به رقابت می‌پردازند گفت: خوشبختانه در برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور نهادها و دستگاه‌های مسئول همکاری خوبی داشتند از جمله شهرداری شیراز تعدادی بیلبورد به این جشنواره اختصاص داد و در زمینه جابجایی دانشجویان همکاری لازم را داشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در ادامه به تشریح برنامه‌های این جشنواره پرداخت و افزود: آیین اختتامیه روز ۱۴ آذرماه با حضور دکتر علی اکبر ولایتی و دکتر طهرانچی در حرم مطهر شاهچراغ علیه السلام برگزار خواهد شد.
وی ساعت برگزاری افتتاحیه را در روز سه‌شنبه ۸ و ۳۰ دقیقه در سالن پیامبر اعظم اعلام کرد و گفت: اختتامیه ساعت ۹ صبح در حرم احمدبن موسی شاهچراغ علیه السلام برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به آغاز برنامه ها در روز سه شنبه ساعت ۸:۳۰ در سالن پیامبر اعظم دانشگاه آزاد اسلامی واحد صدرا شیراز عنوان کرد: دانشجویانی که در این دوره از جشنواره حائز رتبه شوند از تخفیف شهریه و تسهیلات دانشجویی برخوردار خواهند شد.
به گفته پیش قدم شیراز به دلیل توانمندی هایی که در زمینه قرآن و عترت دارد می تواند به واسطه چنین رویدادهایی پتانسیل های خود را معرفی کند.
به گزارش خبرنگار مهر، سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان با شعار « گام دوم انقلاب در پرتو قرآن» برگزار خواهد شد.