زنجان-مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: باید از ظرفیت خیرین در زمینه توسعه فعالیت های قرآنی استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سعید احمدی ظهر سه شنبه در دیدار با مدیرکل اوقاف زنجان، با بیان اینکه هیئت اندیشه‌ورز را تشکیل داده‌ایم که به هیچ وجه فرمایشی نیست، گفت: زنجان را با محوریت مساجد به دوازده منطقه تقسیم کرده‌ایم تا دوره‌های آموزشی را آغاز کنیم.

وی اظهار کرد: در گام نخست از هفته آینده دوره‌های آموزشی را برای ائمه جماعات ۳۰ مسجد آغاز خواهیم کرد و به ترتیب سایر مساجد نیز وارد این امر خواهند شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه در حوزه آسیب‌های اجتماعی، اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان از ظرفیت هیئت مذهبی شاخص از جمله حسینیه اعظم، زینبیه اعظم، هیئت ثارالله، هیئت فاطمیون استفاده خواهد کرد، ادامه داد: طرحی را با شعار «هر هیئت یک منطقه» آغاز کرده‌ایم تا به طور مؤثر در زمینه آسیب‌های اجتماعی ورود پیدا کنیم و تا به امروز نیز سه جلسه با هیئت‌های مذهبی در حوزه آسیب‌های اجتماعی برگزار کرده‌ایم.

احمدی با اشاره به اینکه در حوزه مجمع خیرین قرآنی، در حال شناسایی خیرین هستیم، تصریح کرد: زنجان جزو استان‌هایی است که در حوزه خیرین، بیشترین تمرکز خود را بر روی حوزه درمان گذاشته است، لذا ما باید ظرفیتی ایجاد کنیم که حداقل بتوانیم تا حدود ۳۰ درصد از ظرفیت خیرین را به این سمت سوق دهیم که قرار است در همین راستا اولین جلسه را با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه به دنبال تشکیل کارگروه تبلیغ وقف هستیم و برای شروع می‌توان این مهم را در طارم و ماه‌نشان که ظرفیت بسیار خوبی در حوزه وقف دارد، اجرا کرد، اظهار کرد: در چند محور گروه‌های تبلیغی را در حال توانمند کردن هستیم، این در حالی است که در حوزه روحانی مستقر نیازمند همکاری اوقاف هستیم.

احمدی از ارتباط خوب اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان با حوزه علمی خواهران و برادران خبر داد و گفت: کاری که اخیراً در این زمینه شروع کرده‌ایم، بحث دوره تربیت مشاور دینی است که برای سال اول این دوره‌ها ۶۰ نفر هماهنگ شده‌اند و لزوم اجرای این دوره‌ها از آن جهت است که در زنجان مشاور دینی نداریم.

 وی از اجرای طرح شهربازی معارفی در زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: قرار است در قالب این طرح، قصه‌های قرآنی و معارف را در قالب شهربازی به بچه‌ها ارائه دهیم. قصه‌های انبیا را می‌توان در قالب یک نمایشگاه دائمی با عنوان شهربازی معارفی اجرا کرد که در طولانی مدت می‌تواند آورده داشته باشد و اهمیت این کار از آن جهت است که متأسفانه در حوزه کودک و نوجوان، در رابطه با اهل‌بیت (ع) و قرآن، کار شاخصی انجام نداده‌ایم.