بیرجند- مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی از پیش بینی بارش باران برای بیشتر مناطق استان طی هفته جاری خبر داد.

علیرضا خندان رو در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به الگو نقشه های پیش یابی هواشناسی امروز شرایط جوی در منطقه نسبتا پایدار خواهد بود.

وی بیان کرد: از فردا با نفوذ تدریجی امواج ناپایدار به تراز میانی جو افزایش ابر، وزش تند باد و در برخی نقاط گرد و خاک پیش بینی می شود.

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی با بیان اینکه از فردا شب از غرب استان رگبار باران گاهی با رعد و برق آغاز خواهد شد، ادامه داد: بارش ها در استان به تدریج تا پایان هفته ادامه پیدا می کند.

روند کاهشی دما تا پایان هفته

خندان رو بیان داشت: یکشنبه شب و روز دوشنبه بیشتر بارش ها در شمال غرب و جنوب استان به خصوص در شهرستان های سرایان، فردوس و نهبندان را خواهیم داشت که وقوع روان آب در این مناطق قابل پیش بینی است.

وی اضافه کرد: اوج فعالیت سامانه بارشی برای سه شنبه شب و چهارشنبه نیز در کل استان به خصوص در نیمه شرقی استان خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تغییرات دمایی نیز برای امروز و فردا ناچیز پیش بینی می شود، افزود: از روز سه شنبه تا پایان هفته روند تدریجی کاهش دما را در منطقه انتظار داریم.