شیراز-خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور گفت: نرخ بهره مندی کودکان از خدمات مهدهای کودک به عنوان یکی از شاخص های سلامت اجتماعی محسوب می شود که این شاخص در کشور ما شرایط مطلوبی ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمدحسین جوادی بعداز ظهر امروز در حاشیه همایش سراسری مدیران مهدهای کودک استان فارس و نمایندگان کانون های سراسر کشور در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر 11 هزار مهد کودک در سطح کشور وجود دارد که 90 درصد آنها خصوصی هستند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی با توجه به سیاست های کشور در سند چشم انداز 20 ساله، برای ارتقا شاخص های سلامت اجتماعی، برنامه ها و استراتژی های متعددی را پیش بینی کرده تا سطح این خدمات را در 18 سال آینده در سطح منطقه به رتبه اول برساند.

جوادی با اشاره به برنامه های سازمان بهزیستی در خصوص مهدهای کودک در سال جاری یادآور شد: سازمان بهزیستی طرح جامعی به نام گسترش خدمات فرهنگی، تربیتی و آموزشی مهدهای کودک کل کشور دارد که این طرح در زیرمجموعه طرح های استراتژی از جمله پرداخت بخشی از شهریه مهدکودک کودکان و خانواده های نیازمند، کمک به ایجاد و گسترش مهدها در مناطق محروم و سکونت گاه های غیررسمی، توسعه روستا مهدها، ارائه خدمات مهد سیار در مناطق محروم، عشایری و سکونت گاه های غیررسمی و آدینه مهد پیگیری و اجرایی می شود.

وی ادامه داد: این سازمان در راستای ارتقا خدمات مهدهای کودک در سال جاری و آینده نیز برنامه ریزی هایی شامل استانداردسازی محتوای آموزشی مهدهای کودک کشور و بازآموزی مربیان و مدیران مهدهای کودک انجام داده است.

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور در ادامه تاکید کرد: در جهت فقرزدایی از کودکان خردسال برنامه هایی از جمله دادن یک وعده غذای گرم در روستا مهدهای کشور، آموزش و بهبوده تغذیه به کودکان و والدین و ارائه خدمات مشاوره ای و مددکاری در مهدهای کودک پیش بینی کرده است.

وی با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی فرهنگی، تربیتی و اجتماعی نوجوانان مناطق محروم، آسیب خیز و سکونت گاه های غیررسمی در سال جاری اظهار داشت: این طرح برای 80 هزار نفر از نوجوانان این مناطق در سطح کشور اجرا خواهد شد که این میزان تنها 10 درصد از نوجوانان 12 تا 18ساله مشمول این طرح است .

جوادی در ادامه عنوان داشت: تاکید اصلی ما برای ارائه خدمات به مناطق کمتر برخوردار کشور است.