امینی آمالی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: برای استفاده از بوتاکس هیچ محدودیت سنی وجود ندارد، اما برای برخی افراد مثل زنان باردار، دوران شیر دهی مادر، افرادی که داروهای خاص استفاده می کنند و...، منع بوتاکس وجود دارد که این ممنوعیت ها را پزشک متخصص در اختیار بیمار قرار می دهد.
وی با عنوان این مطلب که بوتاکس در ابتدا برای جنبه های درمانی وارد شد، افزود: بعد از اینکه مشخص شد همراه با جنبه های درمانی بوتاکس، زیبایی نیز تحت تاثیر قرار می گیرد، گرایش به استفاده از بوتاکس برای زیبایی نیز شکل گرفت.
این متخصص گوش و حلق و بینی، به کاربردهای درمانی بوتاکس اشاره کرد و گفت: اسپاسم های حنجره با بوتاکس درمان می شود، همین طور اسپاسم های عضلات و خیلی از سردردهای میگرنی به واسطه بوتاکس درمان می شود.
آمالی ادامه داد: با توجه به اینکه اثر موقت بوتاکس روی انتقال جریان عصبی بر روی ناحیه ای که عضله را فلج می کند بعد از 4 تا 6 ماه به پایان می رسد، فرد می تواند مجدد از بوتاکس استفاده کند.
وی، یکی از مزیت های بوتاکس را اصلاح برخی رفتارهای فرد عنوان کرد و گفت: با انجام بوتاکس، یک سری از رفتارهای فرد مثل اخم کردن، فراموش می شود.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پاسخ به این سئوال که چه کسانی مجاز به استفاده از بوتاکس هستند، اظهار داشت: بوتاکس یک سم است که عضلات را فلج می کند، برای همین لازم است که افراد مجاز به این کار توسط پزشک متخصص شناسایی شوند و این گونه نیست که هر کسی بخواهد بوتاکس انجام دهد.