کرمان-رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت:براساس برنامه ششم توسعه آموزش و پرورش باید ۵۰ درصد از ظرفیت خود را به سمت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای سوق دهد مهارت‌افزایی در دانشگاه‌ها هم باید در اولویت باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی زاهدی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای عالی مهارت استان کرمان بیان داشت: یک کار انقلابی توسط کرمان در کمیسیون آموزش مجلس انجام شده است.

وی با بیان این که نظام آموزش مهارتی در کشور تدوین شده است، افزود: در راستای این قانون سه سال کار شد تا در نهایت به تصویب رسید.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: طبق قانون آموزش مهارتی هیچکس حق ندارد بدون داشتن آموزش مهارت در شغلی وارد شود.

زاهدی با اشاره به مدرک گرایی در کشور تصریح کرد: با این امر باید مبارزه شود و همچنین بر مهارت‌افزایی تاکید کنیم که در رابطه با شورای عالی مهارت تاکنون چند جلسه با معاون رئیس جمهور داشته‌ایم.

وی افزود: در برنامه ششم توسعه آمده که آموزش و پرورش باید ۵۰ درصد از ظرفیت خود را به سمت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای سوق دهد لذا مهارت‌افزایی در دانشگاه‌ها نیز باید در اولویت باشد.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس اظهار کرد: باید در همه بخش‌ها به خصوص در بخش دولتی از افراد دارای مهارت و تخصص لازم استفاده کرد.

وی به حضور اتباع بیگانه در پروژه‌های در حال اجرا اشاره کرد و یادآور شد: در شهر شاهد حضور اتباع بیگانه در پروژه‌ها هستیم در حالیکه این تخلف است لذا صلاحیت حرفه‌ای در همه نهادها باید مد نظر باشد و ادارات دولتی باید بر صلاحیت پیمانکاران خود نظارت داشته باشند.

زاهدی گفت: بسیاری از خیران علاقمند به ساخت مدرسه هستند که می‌توانیم آنها را تشویق به ساخت هنرستان‌ها کنیم.

وی در بخشی از سخنان خود به برگزاری مسابقات رباتیک در کرمان اشاره کرد و یادآور شد: این مسابقات هر ساله در کرمان برگزار می‌شود ضمن این که امیدواریم کرمان به عنوان قطب برگزاری مسابقات اعلام شود.