اهواز- دبیر اجرایی جشنواره جایزه فیروزه خوزستان گفت: جشنواره جایزه فیروزه فرصتی برای معرفی و حمایت از فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان عبداللهی با اشاره به گسترش اینترنت و مسئله‌ی دهکده‌ی جهانی در دنیا گفت: بسیار مهم است که بتوانیم در رقابت‌های تبلیغاتی موجود در جهان، در فروش و عرضه فرهنگ‌های مختلف جوامع، موفق ظاهر شویم و با معرفی افراد متخصص و فعال از فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی حمایت کنیم.

عبداللهی درباره جزئیات جشنواره جایزه فیروزه اظهار داشت: جشنواره جایزه فیروزه جشنواره‌ای در راستای اهداف کلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یعنی پیگیری دغدغه اسلامی ایرانی توسط این وزارتخانه است و چهار دوره ملی این جشنواره در تهران برگزار شد و هم‌زمان با برگزاری پنجمین دوره جشنواره جایزه فیروزه اولین دوره‌ی استانی آن در استان خوزستان برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف از این جشنواره فرهنگ‌سازی در استفاده از کالاهای مصرفی ایرانی-اسلامی است و پس از معین شدن برگزاری جشنواره جایزه فیروزه در استان خوزستان تصمیم بر آن شد تا این جشنواره بر اساس فرهنگ و سنت‌های غنی موجود استان برگزار شود.

دبیر اجرایی جشنواره جایزه فیروزه عنوان کرد: اساس کار را بر روی تولیدات بومی استان گذاشتیم و از تمام افرادی که در زمینهٔ محصولات فرهنگی در استان فعالیت دارند، طی اعلام فراخوان رسمی این جشنواره در سایت جشنواره جایزه فیروزه دعوت به عمل آمد.

وی با بیان اینکه کمک به گسترش و فرهنگ‌سازی در استفاده از محصولات فرهنگی و بومی استان از جمله اهداف جشنواره است؛ تصریح کرد: ما در زمینه‌های مختلفی مانند صنایع‌دستی، میراث فرهنگی و... ظرفیت‌های بالقوه‌ی بسیاری در استان داریم که متأسفانه توسط مردم مغفول مانده‌اند و هدف از برگزاری این جشنواره گسترش استفاده از محصولات فرهنگی موجود در استان خوزستان است.

عبداللهی ادامه داد: ادارات و دستگاه‌های بسیار زیادی در استان و کشور وجود دارد که هر کدام در بخش خود توانایی‌های مخصوص و مربوط به خود را دارند اما حقیقت این است که برای استفاده حداکثری از ظرفیت دستگاه‌ها نیاز به شبکه‌سازی داشتیم و طی یک دعوت‌نامه به ادارات کل استان تصمیم بر آن داریم تا برای فرهنگ‌سازی استفاده از الگوهای بومی از ظرفیت هر یک از آن‌ها استفاده کنیم.

وی افزود: در راستای اجرا و برگزاری جشنواره همچنین از ظرفیت گروه‌ها و ثمن‌های مردم‌نهاد نیز استفاده کردیم؛ چرا که هدف نهایی و افق دید کلی ما پس از گسترش الگوی استفاده از محصولات فرهنگی، درگیر شدن و مردمی محور شدن مسائل فرهنگی است؛ چرا که خود به خود این کار توسط مردم اداره خواهد شد.

دبیر اجرایی جشنواره جایزه فیروزه تأکید کرد: با توجه به گسترش اینترنت و مسئله‌ی دهکده‌ی جهانی بسیار مهم است که ما از این ظرفیت جهانی استفاده کنیم تا بتوانیم در رقابت‌های تبلیغاتی موجود در جهان، در فروش و عرضه فرهنگ هر جامعه؛ موفق ظاهر شویم و با معرفی افراد متخصص و فعال از فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی حمایت کنیم.