اردستان- معاون اجتماعی بهزیستی اصفهان گفت: تعداد ۵۰ درصد از موارد بد سرپرستی در سال ۹۷ اعتیاد یک یا هردو والد بوده است و تعداد ۲۲۰ کودک بی سرپرست و بد سرپرست در معرض آسیب تحویل شده اند.

مجتبی ناجی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: طبق آمارهای موجود حدود ۱۰ هزار و ۴۰۰ طلاق در استان اصفهان ثبت شده که نسبت به ازدواج ثبت شده، در مقابل ۲،۳ ازدواج، یک طلاق به وقوع پیوسته است.

وی افزود: با توجه به اینکه آمار ازدواج رشد منفی داشته نسبت طلاق به ازدواج رو به افزایش است و نرخ عمومی طلاق در استان اصفهان بالاست و در بین استانها در رتبه۱۸ قرار دارد.

معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان اصفهان گفت: بالغ بر ۱۸۰۰ کودک آزاری در شش ماهه اول امسال در استان اصفهان گزارش شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۵ درصد افزایش داشته است و این رشد به معنای رشد کودک آزاری نیست بلکه مردم نشانه افزایش آگاهی و دسترسی به خدمات اورژانس اجتماعی خود را افزایش داده اند.

وی با بیان اینکه ۶۲ درصد از کودک آزاری ها دختر بوده اند افزود: حدود ۵۰ درصد کودک آزاری ها از نوع فیزیکی، ۳۵ درصد از نوع غفلت از نیازهای کودک، چهار درصد جنسی و مابقی از نوع روانی و عاطفی بوده است.

۵۰ درصد از موارد بد سرپرستی مربوط به اعتیاد است

ناجی بیان داشت: تعداد ۵۰ درصد از موارد بد سرپرستی در سال ۹۷ اعتیاد یک یا هردو والد بوده است که بر این اساس  تعداد ۲۲۰ کودک بی سرپرست و بد سرپرست در معرض آسیب تحویل مراکز شبانه روزی شده اند.

معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه تعداد معتادان وابسته به مواد مخدر در استان اصفهان حدود ۹۰ هزار نفر برآورد می شود تصریح کرد: در بین استانهای کشور، اصفهان از لحاظ شیوع اعتیاد در رتبه ۲۴ قرار دارد و بیشترین گروه سنی متعلق به سنین ۲۰ تا ۴۰ سال است.

وی با اشاره به اینکه حدود ۹ درصد معتادان استان را زنان تشکیل میدهند افزود: سالیانه حدود ۴۰ هزار نفر از معتادان تحت درمان قرار میگیرند اما حدود ۸۵ درصد کسانی که ترک کرده اند  در فاصله یک سال پس از ترک، مجددا عودت پیدا می کنند.

ناجی با اشاره به رشد ۳۳ درصدی خودکشی یا اقدام به خودکشی  نسبت به سال گذشته افزود: امسال تعداد ۵۶۰ مورد خودکشی یا اقدام به خودکشی ثبت شده است.