مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم گفت: در سال ۹۷ میانگین ۴۵ دوره مهارتی در دانشگاه داشته‌ایم که در سال ۹۸ به میانگین ۷۸ دوره رسیده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمدسعید سیف در مراسم گرامیداشت هفتـه پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: دانشگاه‌ها در دهه ۶۰ تنها کار آموزشی انجام می‌دادند و سپس در دهه ۷۰ وارد تحصیلات تکمیلی و در دهه ۸۰ وارد بحث فناوری، مقالات علمی شدند.

وی افزود: در دهه ۹۰ دانشگاه‌ها در ایران به دنبال پژوهش اثربخش و تأثیرگذار هستند و باوجود سیزده هزار آزمایشگاه در سطح دانشگاه‌ها فعالیت جدی را در این مسیر آغاز کرده اند.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بابیان اینکه در سال ۹۷ میانگین ۴۵ دوره مهارتی در دانشگاه داشته‌ایم که در سال ۹۸ به میانگین ۷۸ دوره رسیده است اظهار داشت: در سال ۹۷،   ۴۷۲۳ قرارداد بسته شد که در سال ۹۸، ۸۰۰۲ قرارداد انجام‌گرفته است که این رشد۹۰ درصدی امیدوارکننده است.

مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم گفت: باید دانشگاه‌ها به فکر حل مشکلات جامعه باشند زیرا  توجه به تحقیقات در این زمینه باعث جذب بودجه پژوهشی همراه با رفع مشکلات جامعه می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان در طول تحصیل باید دوره‌های مهارت‌افزایی، اصول مذاکره، آشنایی با قوانین کشور را طی نمایند اظهار داشت: وزارت علوم به دوره‌های کارورزی نگاه ویژه‌ای دارد و برای کمک به صنایع این موضوع را اجباری کرده است.

در پایان دکتر سیف با اشاره به اینکه هر استان دارای مشکلات خاص خودش می‌باشد اظهار داشت: دانشگاه‌ها برای رفع این مشکلات باید پیشرو و اثرگذار باشند و این نکته را نیز نباید فراموش کرد اگر هر سازمانی پویا و فعال نباشد مرگش فرامی‌رسد و فسیل می‌شود.