به گزارش خبرنگار مهر، پس از لغو میزبانی جام جهانی کشتی فرنگی ۲۰۱۹ تهران که از سوی اتحادیه جهانی صورت گرفت، متولیان فدراسیون کشتی با نگاهی جدیتر به سراغ میزبانی جام باشگاه های جهان رفتند. رقابتهایی که طبق تقویم اتحادیه جهانی باید در دو رشته کشتی آزاد و فرنگی در روزهای ۲۶ تا ۲۹ آذرماه به میزبانی شهر بجنورد استان خراسان شمالی برگزار شود و ایران را بار دیگر به عنوان میزبان تیمهای خارجی معرفی میکند.
فدراسیون کشتی بعد از لغو جام جهانی که میتوانست ویترین بسیار خوبی برای کشتی و توان میزبانی ایران تلقی شود، حالا چاره ای جز توجه ویژه به برگزاری جام باشگاه های جهان ندارد و مدتهاست با تمام توان در پی آن است تا با کمک اسپانسر مالی و دیگر حامیان خود، مسابقاتی در شان نام و اعتبار کشتی ایران را برگزار کند.
در همین رابطه حسن رنگرز سخنگوی فدراسیون کشتی چندی پیش در گفتگو با خبرنگار مهر از بکارگیری تمام توان بین المللی و دیپلماتیک فدراسیون برای دعوت از تیم های خارجی خبر داد و اعلام کرد برای ۱۶ تیم خارجی دعوت نامه ارسال شد و فدراسیون منتظر پاسخ این تیمهاست. ماحصل این تلاشها نیز تاکنون اعلام آمادگی قطعی ۶ تیم خارجی از کشورهای آذربایجان، گرجستان، قرقیزستان، هند، ارمنستان و اوکراین است که البته متولیان فدراسیون پیش بینی می کنند تعداد این تیمها ممکن است تا زمان برگزاری جام باشگاه های جهان افزایش یابد.
از سوئی دیگر مسئولان سیاسی و ورزشی استان خراسان شمالی هم که تاکنون میزبان چنین رویداد بین المللی و مهمی نبودند در تکاپو هستند به بهترین شکل از پس برگزاری این مسابقات بر آیند. در همین راستا محمدعلی شجاعی استاندار خراسان شمالی نیز به تازگی به همراه جمعی از مدیران اجرایی و ستادی استانداری از سالن برگزاری جام باشگاه های جهان در بجنورد بازدید به عما آورد و بر تامین هر چه بیشتر تجهیزات و امکانات مورد نیاز میزبانی تاکید کرد.
به گفته شجاعی برگزاری اینگونه رویدادهای بین المللی می تواند در معرفی هر چه بیشتر پتانسیل استان خراسان شمالی در بخشهای مختلف تاثیر بسزایی داشته باشد و باعث رونق اقتصادی و شناسایی و رفع کمبودهای استان شود.
آنچه مسلم است فدراسیون کشتی در تلاش است با برگزاری شایسته رقابتهای جام باشگاه های جهان ثابت کند نه تنها شرایط کشورمان از هر نظر برای میزبانی رویدادهای بین المللی مناسب است، بلکه متولیان فدراسیون می توانند به رغم مشکلات مختلف، زمینه حضور تیمهای خوب و پرستاره خارجی را نیز در مسابقات این چنینی فراهم آوردند.
البته خیال متولیان کشتی و اسپانسرهای مالی از حضور ستاره های داخلی در جام باشگاه های جهان آسوده است، چراکه ۶ تیم ایرانی حاضر در این مسابقات علاوه بر خارجیهای عنواندار، تقریبا تمامی آزاد و فرنگیکاران نامدار و بزرگ کشورمان را هم در اختیار دارند. به هر حال فدراسیون کشتی با بکارگیری تمام داشته های خود امید فراوانی به برگزاری باشکوه جام باشگاه های جهان دارد و حساب ویژه ای روی این مسابقات به عنوان ویترین توانایی و شایستگی ایران در میزبانی های بین المللی باز کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، در کشتی آزاد تیمهای بازار بزرگ ایران، اترک خراسان شمالی و دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و در کشتی فرنگی تیمهای بازار بزرگ ایران، سیناصنعت ایذه و هیات کشتی سیرجان از کشورمان سهمیه حضور در جام باشگاههای جهان را بدست آورده اند.