مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر، از رونمایی سامانه جامع مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان متجاهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید صرامی، صبح دوشنبه در سومین نشست تخصصی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌های سراسر کشور، اظهار کرد: دست آوردهای نخستین دوره از این نشست افزایش ظرفیت تا سقف بیش از ۱۰ هزار نفر و بهره برداری از مراکز جدید و همچنین پاکسازی نقاط آلوده کشور با دستگیری بیش از ۲۰۰ هزار خرده فروش و معتاد بوده است.

وی افزود: طرح یاریگران زندگی در ۱۰ درصد مدارس به منظور ایمن سازی دانش آموزان و حضور گسترش معلمان و والدین و همچنین ورود حوزه های علمیه در راستای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از دستاوردهای دومین مرحله از این نشست بود.

صرامی تصریح کرد: بازبینی تلاش‌ها و نقشه برداری از راه‌های رفته در چهار دهه مبارزه با موادمخدر، شناسایی راه‌های نرفته، طراحی راه‌های آینده متناسب با گام دوم انقلاب و رونمایی از سند جامع مقابله با عرضه موادمخدر، روانگردان و پیش‌سازها و سند جامع اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر و سامانه جامع مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان متجاهر موسوم به ماده ۱۶  و ۵ کتاب پژوهشی از اهداف سومین مرحله ازاین نشست است.