شهرکرد- مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: راه اندازی کتابخانه‌های سیار در مناطق عشایری این استان مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام مقدس در نشست انجمن کتابخانه های چهارمحال و بختیاری گفت:  سنگ بنای حوزه فرهنگ کتاب است و باید در راستای اجرای عدالت فرهنگی در استان به ویژه در مناطق عشایری و کمتر برخوردار ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی تقویت ‌شود.

وی افزود: از همین رو ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی مقوله بسیار مهمی است که می‌تواند در امر آگاهی‌بخشی، پیشرفت و موفقیت تمامی اقشار جامعه از جمله عشایر استان، بسیار موثر واقع شود.

وی با بیان اینکه وجود کتابخانه‌ها از ضرورت‌های توسعه‌ای هر منطقه به شمار می‌رود، تصریح کرد: هنوز اهمیت این مهم در جامعه به خوبی تبیین نشده و در بسیاری از موارد از اهمیت و ارزش کتاب و کتابخوانی در جامعه غافل شده‌ایم.

مقدس در ادامه ایجاد کتابخانه‌های سیار در مناطق عشایری استان را از ضرورت‌های استان برشمرد و گفت: امید است با تفاهم‌نامه ای که در این حوزه بین نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و بسیج عشایری بسته شده است در این زمینه اقدامات موثری انجام گیرد.