حجت الاسلام رفیعی کارشناس دینی رسانه در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» به کارگردانی امیر داسارگر و تهیه کنندگی حامد بامروت نژادغمبار نبودن را مهمترین جنبه فیلم برشمرد و گفت: غالبا اینگونه فیلمها با خبرهای غمانگیز تمام میشود و این روی بیننده اثر میگذارد اما این فیلم تنها موردی بود که من دیدم با خوشی و با یک خبر حیات، زندگی و امید تمام شد.
وی افزود: نکته مهم دیگر فیلم خسته کننده نبودن و نداشتن دیالوگهای طولانی است. یعنی بیننده احساس نمیکند باید در یک سکانسی از فیلم زیاد بماند و دائما در حال تغییر و تحولهای مختلف بود.
این کارشناس دینی رسانه همچنین عنوان کرد: نکته قابل توجه دیگر این فیلم این است که دنیای مردمی و کودکی را با دنیای مهم نظامی و مسائل هستهای و مسائل امنیتی آمیخته بود.
وی دشمن شناسی را از دیگر پیامهای فیلم برشمرد و اضافه کرد: این فیلم این پیام را داشت که نباید گول ظاهر را خورد. ممکن است یک فعالیتی به اسم شکار بوده اما با نیت جاسوسی باشد یا به اسم دوستی بوده اما با قصد دشمنی انجام گیرد و نباستی طبق تاکید رهبری دشمن را ولو ضعیف کوچک شمارد.
حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه عدهای در داخل و خارج خودباوری را تضعیف میکنند، عنوان کرد: این فیلم دارای پیام خودباوری برای جوانان و نوجوانان است. همچنین نترسیدن، شجاعت و باور به توانایی جوانان را که تاکید نظام و رهبری برای سپردن بار مسئولیت به نسل چهارم هست را تقویت میکند. به علاوه به بچهها میفهماند درس خوب است، اما خلاقیت و نوآوری در کنار درس میتواند خیلی در آینده راهگشا باشد.
وی در پایان با تاکید بر اینکه پیامهای فیلم نه برای یک قشر خاص که برای همه اقشار و خانوادههای کشور مناسب است، بیان کرد: همه خانوادهها اعم از مذهبی و غیر مذهبی نگران آینده بچههایشان از نظر کاری، امید و اصلاح هستند از آنجاکه فیلم خیلی روی بچهها موثر هست و من درخواستم از خانوادهها این است که بروند و فیلم را ببینند و اصلا کاری به واژههای انقلابی و انقلابیگری نداشتهباشند، چراکه این فیلم پیامهایی دارد که اصلا ارتباطی با این دست واژه ها ندارد. من توصیه میکنم خانوادهها در کنار همه فیلمهایی که تفریحی میروند در سینما میبینند، این فیلم را با پیام تاثیر دینی و حتی غیردینی و اخلاقی و امیدبخشی ببینند که بسیار موثر است.