اصفهان - وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه فولادمبارکه شرکتی جهانی است، گفت: فولادمبارکه باید بر روی تولید فولاد آلیاژی تمرکز کند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی عصر پنج شنبه در آئین بهره برداری تولید فولاد API جهت انتقال نفت و گاز از محیط ترش برای اولین بار در کشور با گرامی داشت یاد شهدای اصفهان و تاکید بر ادامه راه ایشان اظهار داشت: بهره برداری از این پروژه فتح خاکریز و عملیات در جبهه اقتصاد است.

وی افزود: با توجه به نامگذاری سال رونق تولید توسط فرمایش مقام معظم رهبری پیگیر چند برنامه به طور جد هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نهضت ساخت داخل تصریح کرد: ده میلیارد دلار برای ساخت در داخل کشور تخصیص داده شده است که باید تا سال ۱۴۰۰ محقق شود.

وی با بیان اینکه از این ده میلیارد دلار، دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار به معدن و صنایع وابسته تخصیص داده شده است، اضافه کرد: یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار از این سهم به صنایع خودرو تخصیص یافته و سهم صنعت نساجی و پوشاک و صنایع وابسته یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار است.

رحمانی با اعلام اینکه با بهره برداری پروژه فولاد API، دویست و پنجاه هزار یورو از سهم واردات کاهش می‌یابد ابراز داشت: این پروژه تولید تختال جهت لوله‌های انتقال نفت و گاز باعث کاهش وابستگی می‌شود که همان فتح الفتوح و افتخار است.

وی افزود: تولید محصول در داخل کشور به منزله یک تکلیف تلقی می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر ادامه نهضت تولید محصول در داخل کشور تا پایان امسال و ضمن تشکر از مدیرعامل فولاد مبارکه در پروژه تولید تختال اظهار داشت: زنجیره ارزش فلزات اساسی اعم از فولاد، آلومینیوم و مس باید به صورت متوازن رشد و توسعه یابد.

وی با اشاره‌ای به ظرفیت تولید زنجیره فولاد در ابتدا انقلاب که بالغ بر دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن بیان داشت: امروزه ظرفیت تولید از ۲۳۰ هزارتن به بیش از صد برابر تولید افزایش یافته است.

رحمانی با تاکید بر رشد متوازن زنجیره محصولات فولاد در دو سال گذشته است؟ گفت: امروزه لازم به صادرات سنگ آهن نیست. این در حالی است که تا دو سال گذشته ۲۳ میلیون تن سنگ آهن صادر می‌شد که در سال گذشته به ۸ میلیون تن رسید

. وی تاکید کرد: شرکت فولاد مبارکه یک شرکت معمولی نیست بلکه شرکتی با استانداردهای جهانی است و توانمندی‌های آن در سطح جهان به اثبات رسیده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به فعالیت شرکت تولید آلیاژی در ژاپن با ظرفیت ده میلیون تن در دو دهه متوالی توصیه کرد: انتظار می‌رود شرکت فولاد مبارکه بر ورق‌های آلیاژ و محصولات مورد نیاز داخلی مورد نیاز صنایع متمرکز شود.

وی افزود: شرکت فولاد مبارکه همراه دولت و با رویکرد حمایت از تولیدکنندگان واحدهای کوچک خدمت رسانی کند.