به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی دهقان پیش از ظهر شنبه در شورای استانی گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان اظهار داشت: در سال جاری حدود چهار هزار میلیارد تومان فروش پسته بوده این در حالی است که ۳۵ درصد یک سال نرمال تولید پسته شهرستان رفسنجان بوده که اگر برای شهرستان دو هزار میلیارد تومان درآمد حاصل شده باشد یک هزار میلیارد تومان آماده سرمایهگذاری است.
وی افزود: مردم باید به صنعت اعتماد کرده و سرمایههای خود را به این بخش وارد کنند و ورود سرمایهها به بورس میتواند منابع سرگردان را به کمک صنعت بیاورد بنابراین لازم است سرمایههای خرد شهرستان رفسنجان به سمت بورس هدایت شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه حتی پروژهها را میشود وارد بورس کرد، افزود: پیشنهاد میکنم سرمایهگذاریهایی که انجام شده وارد بورس شود و سرمایهگذاران مختلف هم وارد شوند تا منابع سرگردان داخل شهر و استان را به سمت صنعت بیاوریم چون با این سرمایهها کار صنعتی رواج و توسعه مییابد.
دهقان تصریح کرد: اگر سرمایهگذاریهای منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان را وارد بورس کنیم خود منطقه ویژه میتواند یک بورس باشد لذا استفاده از مشاوران بورسی میتواند کارآیی داشته باشد.
معاون استاندار کرمان با اشاره به اینکه با توجه به تقاضاهای متنوعی که وجود دارد باید مس فعالتر وارد بازار شود، تاکید کرد: شرکت مس معین اقتصادی رفسنجان، شهربابک و انار است کارهایی که گلگهر در سیرجان انجام داده قابل مقایسه با مس نیست هرچند از زمان مدیر جدید مدیر مجتمع مس سرچشمه حدود ۳۰۰ درصد فعالیتهای مس را گسترش داده اما توقعات زیادی در این حوزه وجود دارد که باید محقق شود.
دهقان عنوان کرد: در ۱۰ سال گذشته بورس از سکه، طلا و زمین بازدهی بیشتری داشته است، کسی که ارز میخرد تولید را راکد میکند اما در بورس کمک به صنعت و اشتغالزایی است و پول دست اهل فن میافتد.
وی همچنین به مشکل درست شدن سندهای مالکیت زمینهای کشاورزی اشاره و تأکید کرد: باید پیگیری شود چرا که برای اخذ تسهیلات و موارد دیگر سند کاربرد دارد.